Ervaring

Over L!N online marketing

Mijn kennis en ervaring op het gebied van online media en websites heb ik vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer opgebouwd. Vanuit mijn bedrijf Built4U heb ik honderden websites ontworpen, gebouwd en onderhouden. Ik kan gerust zeggen dat ik het internet groot en volwassen heb zien worden. Dit bedrijf heb ik enkele jaren geleden verkocht. En sinds die tijd heb ik me verder gespecialiseerd in online media voor het midden- en kleinbedrijf.

Online media

Online en social media hebben sinds 1999 een grote vlucht genomen. Daarin liggen kansen. Ik heb mijn klanten wegwijs gemaakt in de diverse online media kanalen, zodat zij – zelfstandig of met mijn hulp – hun bedrijf online de juiste aandacht kunnen geven. Klantvragen zijn divers en wat vooral opvalt, is dat een klant weinig tot geen tijd heeft om de social media-kanalen van de juiste informatie te voorzien. Of omdat hij/zij niet over de juiste kennis beschikt om deze werkzaamheden snel en efficiënt op te lossen. Voor mij is dat een signaal dat de klant de prioriteit ergens anders legt.

Training, coaching en begeleiding

We bespreken hoe ik de klant kan helpen. Dit kan door middel van trainingen, coaching  of begeleiding van de werkzaamheden. Ook zorg ik ervoor dat online marketing een eigen bedrijfsproces wordt, waarbij ik de werkzaamheden voor de klant kan uitvoeren.
Een proces waarin ik een duidelijk stramien hanteer, zoals een contentkalender waarmee de klant zelf verder kan. Meestal werk ik bij de klant ‘on the job’, zodat ik goed kan invoelen wat de ‘tone of voice’ is en welke expertise nodig is. De afgelopen jaren heb ik voor mijn klanten de online zichtbaarheid van hun bedrijven vergroot.

Fooddock
Foto gemaakt bij Fooddock tijdens ‘on the job’-werkzaamheden.

Wat doe ik verder?

Dat personal branding voor een bedrijfseigenaar essentieel is moge duidelijk zijn, maar een klant helpen met online media is ook luisteren naar de klant. Hierdoor krijg ik een beeld van de persoon en van het bedrijf. Ik coach je om de volgende stappen te zetten. Met mijn kennis en ervaring bied ik ondersteuning in de marketingstrategie binnen het bedrijf. Met mijn passie voor online media kan ik je overtuigen zodat jij de nieuwe kansen ziet en oppakt. Dat zijn prachtige gesprekken, altijd met een vleugje humor.

Mag ik jouw bedrijf ook helpen? [contact]