Gastvrouw 💁‍♀️bij OnlineGastheer

Langzaam trekt de zomer weer voorbij en trekt de handel weer aan. Klanten komen terug van vakantie 🌴en de gemaakte afspraken worden uitgevoerd. Tijdens mijn shortbreak vliegerde ik op Terschelling alsof mijn leven er vanaf hing en scheurde ik loeihard met mijn blokart over het strand.

Werkte ik thuis in de schaduw omdat het op kantoor veuls te heet was. Lunchte ik met klanten en ‘online marketingde’ ik er lustig op los.
En was ik vanmorgen ‘gastvrouw’ bij OnlineGastheer om met Jonathan, Roxy en Wessel te sparren over welke online koers zij nu kunnen gaan varen. Waar moet je op letten? Welke uitstraling ‘ben’ je? En hoe maak je goede content in zo min mogelijk tijd? En hoe hou je continuïteit? Zo gaaf om dit mooie jonge bedrijf een stukje verder te helpen. En zo help ik over twee weken ook weer nieuwe bedrijven met de online koers en de uitvoering ervan.

Over een maand volgt een nieuwe afspraak met OnlineGastheer en ik ben heel benieuwd welke online kant het opgaat. Zij hebben nog genoeg huiswerk om over na te denken en te doen 🙂
We gaan weer beginnen! Fijn.

Hoe was jouw zomer?