Het jachtseizoen is geopend!

Nou eigenlijk sta ik me flink te verwonderen voor een flink jacht. Hoe hoog ook!
Ik was op bezoek bij een klant in Ossenzijl bij Vri-Jon DSA Yachts
Zoals ook bij dit bedrijf is de Corona-tijd een lastige. Hoe laat je nu je prachtige jachten zien wanneer er bijna geen enkele beurs doorgaat? Hoe vertel je nu met alle passie over de boten die je bouwt, die je onderhoudt en in de winter op de werf stalt?
Linda Vaneker op de jachtwerf in Ossenzijl
Hier sta ik voor een enorm jacht, hij lijkt nog groter omdat ik zo klein ben ­čÖé

Via via kwam Patrick Jonas met mij in contact en we gingen het gesprek aan. Ik deed een voorstel over hoe ik vond dat zijn bedrijf en natuurlijk de jachten goed online zichtbaar kon worden. Het sprak hem erg aan en we gaan met elkaar samenwerken.
Deze week kwam ik op zijn jachtwerf en keek echt mijn ogen uit. Dit had ik in ieder geval nog nooit gezien. Met passie legde Patrick alles uit en liet mij zijn werf zien.
Van stukjes staal, alles met de hand gelast naar een romp, via een speciale jachtspuiter naar met de hand gemaakte interieurs. Echt alles is handwerk en dat maakt het echt vakwerk en zo mooi.
De website is nieuw en we zijn flink aan de slag met Facebook en LinkedIn. De content wordt nu geschreven. I
k ben echt trots op deze nieuwe klant en we hebben prachtige doelen gesteld.