Iets met websites, pakketjes en kaarten

L!N jij deed toch iets met websites, doe je dat nog?
Deze vraag wordt me vaak gesteld omdat ik vroeger een ‘websitebedrijf’ had. Inmiddels worden er weer 4 websites gebouwd voor mijn klanten, en er staan er ook al een paar live, (met een op maat gemaakt design van Lody Willemsen). Dit terwijl ik me voornamelijk profileer als online marketing bedrijf.


Natuurlijk hoort ook een goede website bij je online profilering. Veel klanten pakken in deze coronatijd de tijd om onder andere hun website aan te pakken.

Linda Vaneker verstuurt persoonlijke pakketjes naar klanten en bouwde verder aan websites voor haar klanten.

Daarnaast hebben al mijn klanten en contactpersonen een persoonlijke kaart of pakketje van mij ontvangen, gewoon omdat ik dat fijn vond om te doen. Niks spannends hoor, maar gewoon een persoonlijke touch. Met een gave kaart van Eline Boon.

Ook timmeren Renate en ik hard aan de weg met Vraagjenetwerk.nl . Deze virtuele businessclub telt inmiddels 50 leden en daar zijn we trots op. Het werkt en de soms uit het veld geslagen ondernemers komen weer tot ondernemen en daar zijn we trots op en blij om.

Of ik minder opdrachten heb ik deze tijd? Twee staan er op pauze, maar ik heb inmiddels 4 nieuwe opdrachten. Ik ben drukker dan ooit, en man wat geniet ik ervan!

Blijf ondernemen, juist in deze tijd.

#deventer#onlinemarketing#werkenisfijn