Ik maakte een filmpje!

Afgelopen vrijdag heb ik een workshop ‘Filmen met je iPhone‘ gevolgd en het resultaat zie je hieronder. Ik heb niet alleen een blooper gescoord, maar uiteindelijk ook een eigen filmpje gemaakt.

[ mijn klanten ]

Mijn eerste filmpje

Heel graag wilde ik leren hoe je video in kunt zetten voor een bedrijf, maar ook hoe je dit zelf kunt doen. Dit heb ik geleerd en nu kan ik dus zelf filmpjes maken en monteren. Te leuk!

Mijn eerste eigenste promofilmpje

Wat een l*lverhaal

Ook maakte ik een dikke blooper!

Na wat theorie, was het nu zover, maak je eigen film.

Het scenario moest ik al uitgewerkt hebben. Nou niks dus. Ik stelde het uit en had vrijdag helemaal niks. En nog erger, er kwam ook niks uit mijn hoofd of handen……. zie het filmpje (15sec) #vlog #video #blooper

Mijn eigen eerste blooper, wat een l*lverhaal

Harmke hielp mij heel goed om het scenario simpel te houden en na wat oefenwerk heb ik toch mooi een eigen filmpje gemaakt, zie hierboven. Deze blooper is het niet geworden overigens🙈, maar een gedeelte heb ik wel gebruikt.

Het was een goede en gezellige workshop, waarin ik alles heb geleerd wat ik wilde en… ik kan het nu ook. Fijn!

Chantal Bannink, het was super om je hier te ontmoeten.

Harmke Oudenampsen, dank je wel voor de fijne workshop.