Ik zag je wel kijken……..

Wel 4 of 5 keer per dag zie ik je naar me kijken en je neemt alles in je op, van top tot teen. En je gaat weer verder met je dagelijkse bezigheden. Tot dat je weer naar me kijkt. Toch gebeurt er niets tussen ons en dat is best vreemd…
Toch?

Geef commentaar op LinkedIn en Facebook. Deel of like.

Ik ben LinkedIn

Ben jij ook zo’n type die elke dag een paar keer door je tijdlijn van LinkedIn of Facebook scrollt? Of voor mij part Instagram. Als jij niets doet gebeurt er niets. Als jij niets als ‘interessant’ aanmerkt, ‘liked’ of geen commentaar geeft dan weet LI, FB of Insta niet dat jij deze content leuk vindt.
Jij kunt zelf meehelpen aan wat je te zien krijgt in je tijdlijn door hier wat actiever mee om te gaan.
Dus, ‘interessant’, geef commentaar, deel en deel vooral met een tekstje erbij, dan begrijpen LI, FB en Insta beter wat ze jou moeten laten zien. En dan heb ik het nog niet eens over een bericht of artikel schrijven.
Iets met #algoritme

Simpel hè?

Het is allemaal niet zo moeilijk, als je het maar begrijpt. #dat