Inspiratiesessie met moni

Maak van je medewerkers ambassadeurs….. bij moni

“moni; jouw financiële ontzorger en sparringspartner op afstand!”

Maak van je medewerkers ambassadeurs…
Ik verzorg voor moni alle online communicatie en vandaag gaf ik bij het bedrijf een inspiratiesessie.

Sinds een maand is moni ook online actief op Facebook en LinkedIn.
Nu pas zul je denken?
Nou ze waren al online, en in de tussentijd is er heel hard gewerkt aan een prachtige huisstijl, visie en missie. En eerlijk, het is hartstikke mooi geworden. Het valt niet altijd mee om bij je bedrijf de juiste stijl te vinden, zowel off- als online.

Linda Vaneker geeft een inspiratiesessie bij moni in Hoevelaken.

Wat je nu ziet is dat er wel berichten worden geplaatst, maar dat het bereik laag is. Dit moet rustig aan worden opgebouwd, maar hier hebben we ook medewerkers voor nodig om het bereik uit te bouwen. Daarom was ik bij moni.
Het is fijn wanneer je medewerkers ook je berichten willen delen, of willen liken et cetera. Dit zie je al direct terug in de statistieken. Samen met de eigenaar van moni hebben we deze inspiratiesessie gehouden.

Wat moeten medewerkers?

Moeten de medewerkers alle berichten liken en/of delen? Nou, dat is een lastige. Persoonlijk vind ik dat je dit niet verplicht kunt stellen. Je kunt de medewerkers wel meegeven dat het fijn is wanneer ze berichten liken of delen. Ook zij mogen trots zijn op hun bedrijf zodat ze ook online hun steentje kunnen bijdragen, bij het vinden van een nieuwe collega of een mooie klant.

En moeten alle medewerkers dezelfde profielfoto of achtergrondfoto en teksten plaatsen op hun privé-profiel?
Het woord zegt het al: PRIVE-profiel. Ze moeten dit gewoon lekker zelf weten, wel is het erg fijn wanneer er herkenbaarheid is. Uiteindelijk bepalen de medewerkers dit zelf.

We hebben samen een fijne inspiratiesessie gehad waarin moni en haar medewerkers duidelijkheid hebben gekregen over de online strategie en wat zij hier in kunnen betekenen.

moni: Website | Facebook | LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *