Ja, ik was content

Ja, ik was content

Vorige week heb ik met Joost Kuilder van mijn klant Reflex Online de plannen voor 2020 doorgenomen.
L!N schrijft alle SEO-teksten voor dit mooie bedrijf. En er zit een hele mooie professionalisering aan te komen om nog harder (online) te kunnen gaan groeien.

Teksten schrijven is 1, maar technisch hele goede teksten leveren is een totaal ander iets. Sterker nog, we nemen de hele online marketing over. Wij gaan de klant aangeven wat nodig is om te posten, gebaseerd op statistieken. Hierover later meer… —> https://lnkd.in/dWQKVH7

Ook ging ik natuurlijk naar het MKB evenement met Max en hielp ik klanten met content, marketingvraagstukken, jaagde ik veel klanten na, rondde een online marketingopdracht af en dronk ik daar de lekkerste cappuccino bij Fleur Havers en lunchte heerlijk.

Verder kwam Tineke van de Vliert op mijn pad, via Laura Hartman. Deze marketing en PR-dame is op zoek naar een nieuwe baan en sparde met mij over hoe zij dit on- en offline het beste zou kunnen doen. Een fijn gesprek van twee uur volgde. Kijk gerust eens op haar LinkedIn profiel.

Tot slot had ik contact met mijn grafisch designer over een mooi nieuw design voor een website voor mijn klant, snuffelde ik in statistieken en maakte hier een rapport van.