Let’s get started

Let’s get started

Van weinig doen word je lui, van nieuwe projecten krijg je energie.

Stilzitten ligt niet in mijn aard en we zijn volop bezig met onze klanten. Op pad voor interviews, maken foto’s, werken de interviews uit en alles wat er online bij hoort. Zoals strategie, content, planning, doelen…. maar dan in een andere volgorde.

Ook ga ik jou helpen, want..

Onze community Online Daadkracht is live, we hebben inmiddels meer dan 60 leden en trappen woensdag a.s. af met een live sessie. Hierin vertel ik wat we de aankomende tijd gaan doen.

Neem ik je mee in online-land op een praktische, no-nonsense en gezellige manier waarin je wel zichtbaar gaat worden. Leer ik jou ook hoe je eenvoudig gaaf beeldmateriaal maakt met goede teksten die bij jou passen. Gaan we samen dat enge online drempeltje over.

Oh ja, weer zo een….

“Leer ik jou ook hoe je eenvoudig gaaf beeldmateriaal maakt met goede teksten die bij jou passen. Gaan we samen dat enge online drempeltje over.”

Nou ehm, omdat ik echt een hekel heb aan excuses en ge-jamaar, gaan we echt aan het werk. Het kan zijn dat het niet bij je past, dat kan… maar ik weet zeker dat velen er heel erg bij gebaat zijn.

Gun jij het jezelf om online goed zichtbaar te zijn zonder al te veel tijd en energie?

Geef je op en ga naar onze Facebook community/groep Online Daadkracht.

Vraagjenetwerk.nl was vorig een groot succes en hiermee hebben we ook heel veel ondernemers geholpen. Niet alleen financieel, maar zeker ook emotioneel.

En Marieke Langenberg van Advies in Verandering en ik gaan info meetings organiseren om werkzoekenden goed wegwijs te maken op LinkedIn. Een dezer dagen zal dit ook zichtbaar worden op de online kanalen.