L!N in 24 uur

De afgelopen tijd was veel en gaaf. De deadlines zijn nu gehaald en de nieuwe (website)projecten weer opgestart. Er ontstaat een verademing aan ruimte in mijn agenda.
Er is weer meer ruimte voor creativiteit, social talk en eigen tijd.

En wat deed ik dan de afgelopen 24 uur?

Linda-Vaneker-in-24-uur
Linda Vaneker op locatie en Linda Vaneker in de keuken.

Ik was, zoals elke maandag ochtend bij Rensink Totaalonderhoud en Gerdy en ik praatten over nieuwe online (website)berichten. Ook dit keer mocht ik weer op pad en kwam op de mooiste locaties terecht om foto’s te maken van objecten. Deze verwerk ik voor LinkedIn, Facebook en de website.

Nam ik ‘en passant’ nog een krachtig en prachtig besluit en werkte lekker verder in het zonnetje bij kantoor.

Ook werkte ik verder aan Stichting Kinderen in Nood. Ik ben toegevoegd aan het team omdat ik vond dat hun uitstraling van zorg en logistiek omgezet moest worden naar meer vrolijkheid en blijheid. Natuurlijk met alles wat hierbij hoort om de kinderen in nood nog beter te helpen. En realiseerde ik een donatieknop op FB. Het is heel dankbaar werk.

Kookte ik een uitgebreide Italiaanse lunch voor vrienden; koken is een van mijn fijnste hobbies, naast eten trouwens šŸ™‚

Ook gaat de wereld weer stukje bij beetje ‘open’ en dat voelt heel fijn.