L!N bij de Rotary

Ik kreeg ineens een Messenger berichtje van Almar Otten waarin hij vroeg of ik een presentatie durfde te geven aan de Rotary over social media. Ja hoor tuurlijk, hartstikke leuk juist. 😊 Ik vond het een eer en hoefde hier niet over na te denken.

Aan de bestuurstafel

Afgelopen donderdag was het zover. 30 of 40 man waren aanwezig in het Van Marlehuis en ik kende er al veel van. 
Na een heerlijk diner 🍴aan de bestuurstafel [ja ja, ik maak wat mee] begon het.

Almar interviewde mij en door ook de aanwezigen bij deze presentatie te betrekken werd het een hele interactieve presentatie. Vooraf had ik al een flink aantal bedrijven online gescreend, want dan weet je ook welke vragen je kunt stellen.
Het was hartstikke leuk bij de Rotary.

De grote jongens

Het was interessant om te horen hoe de ‘grote jongens’ zoals Drukwerkdeal.nl en Rhinetex social media inzetten en welke budgetten zij hiervoor gebruiken en ook hoe de kleine zelfstandige zich hiermee moet zien te redden. Precies wat ik voor ogen had.
Het was een mooie en gezellige avond en ik maak het maar gewoon weer mee hè? 
Topavond!

 social media inzetten en welke budgetten zij hiervoor gebruiken en ook hoe de kleine zelfstandige zich hiermee moet zien te redden. Precies wat ik voor ogen had.
Het was een mooie en gezellige avond en ik maak het maar gewoon weer mee hè? 
Topavond!

ℹ️ Gewoon presenteren vanuit kennis zonder powerpoint en beamertoestanden wordt enorm gewaardeerd.

#linvertelt #rotary #deventer #socialmedia #presentatie#mooieclubbijelkaar