I love you

… was het maar zo’n feest 🥳

Was het maar zo’n feest dat al je medewerkers ook op LinkedIn zo actief zijn omdat ze enorm trots zijn op hun werk, op hun product en bedrijf.

De praktijk is helaas anders.

Ambassadeurs maken van je bedrijf

Herken je dat? Je hebt je medewerkers een training gegeven en ze kunnen aan de slag. Maar daar begint het pas. Er gebeurt weinig tot niets. Iets met een drempel. Ze weten niet hoe ze zich online moeten bewegen in al het LinkedIn-verkeer. Meestal omdat ze niet durven. Wat is ‘goed’ en wat niet?

Zo werkt het offline ook. Wanneer je kunt praten houdt niet automatisch in dat je je ook fijn voelt in een bijeenkomst of in een netwerk.

L!N kan ook jouw bedrijf hierbij helpen.

Wij begrijpen dit en helpen je medewerkers om over deze drempels heen te komen. Ja, we trainen ook en daarna coachen wij je medewerkers, zodat zij ambassadeurs gaan worden van je bedrijf.

Waarom is dit belangrijk?
Je kunt berichten plaatsen op je LinkedIn pagina, maar daarmee ben je er niet meer tegenwoordig. Je bereik blijft laag omdat LinkedIn wil dat je gaat adverteren. Daarom is het belangrijk dat je medewerkers ook actief zijn op LinkedIn waardoor het bereik echt vele malen groter wordt.

En dit geldt natuurlijk voor alle online kanalen.
Mag L!N hierbij ook jouw bedrijf helpen?

#deventer