L!N op eenzame hoogte 🎡

Ik heb toch leuk nieuws! L!N wordt juf op een basisschool, juf Social Media 🤓.

Ik ga de kinderen en de juffen leren hoe ze hun school vrolijk en fris online kunnen presenteren en verheug me hier enorm op en ik hou ook nog eens een écht wekelijks spreekuur.

Linda vaneker-pannekoek in het reuzerad tijdens de vierdaagsefeesten in Nijmegen.

Ook werd ik vanmorgen verrast door een filmploegje. Ik mocht alvast wat vertellen welke workshops ik over een paar maanden ga geven. #staytuned.

Vierdaagse feesten in Nijmegen

Zo had ik nog een borrel op grote hoogte tijdens de Vierdaagse feesten in Nijmegen van mijn klant SCEX – Supply Chain Excellence waar ik het ontwerp van de uitnodiging van maakte en ook op LinkedIn/website alles voor hen regel.

Diner- en lunchdates

Verder waaide ik maximaal uit op het strand, had ik heerlijke diner- en lunchdates met lieve mensen en werkte ik aan de online branding van mooie bedrijven. Heb ik afspraken met webbouwers voor grote projecten en bemoeide ik me met online verzekeringen en hypotheekdingen. Oh ja en help ik een nieuw bedrijf niet alleen met het maken van een Social Media plan, maar dat het ook wordt uitgevoerd en……voor de lange duur.

En hoe ga jij? Binnenkort nog vakantie?

Volg mij ook op LinkedIn