L!N wat doe jíj eigenlijk?

Ik inventariseer bij bedrijven hoe ze zich het beste online kunnen presenteren. Ik zorg ervoor dat alle online kanalen netjes in lijn zijn. Denk hierbij aan: website, nieuwsbrief, Facebook, LinkedIn en Instagram.

L!N wat doe jij eigenlijk

Daarnaast gaan we samen aan de slag om berichten met foto’s of video’s te maken. Via een contentkalender worden de berichten op gezette dagen gepost. Niet voor een weekje, maar voor de lange termijn. Zo wordt je bedrijf zichtbaar en sneller gevonden. Dit doe ik voor het midden- en kleinbedrijf.

Dit klinkt natuurlijk allemaal aardig kort door de bocht en dat is het ook, maar de strekking klopt wel. Dit doe ik voor het midden- en kleinbedrijf.

Ik werk pragmatisch en doelgericht. Is deze aanpak ook iets voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op: 06-523.523.39. Mijn naam is Linda Vaneker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *