Rennen 🏃🏻‍♀️ of stilstaan..

Ok, ik werk het hele weekend door, komt goed.

Rennen 🏃🏻‍♀️ of stilstaan..

Gisteren ging ik naar de sportschool omdat ik even niet verder kon met mijn werk. Ik moest wachten totdat de mensen met wie ik samenwerk konden aanleveren.

Het loopt goed, de planningen worden gehaald en de klanten zijn hierover geïnformeerd.

Linda Vaneker werkte het hele weekend door om de werkzaamheden aan te kunnen. Soms is het rennen en de andere keer weer stilstaan.

Planning

Planning is essentieel, alleen daardoor kun je je afspraken met klanten nakomen. Maar soms laat het zich niet plannen, omdat een van mijn klanten ineens anders beslist. Dat een deadline een week naar voren moet. Omdat.. ergens om. En ik begrijp het ook.

Een week eerder alle teksten schrijven, seo-redigeren, visuals maken en alle content verwerken op de diverse online kanalen. Waarom in het weekend L!N? Omdat de volgende week al volgepland is met (vaste) klantafspraken, LinkedIn trainingen en ander werk. Ik noem het luxe.

Rennen of stilstaan

Iets met rennen of stilstaan, hoe goed je ook dacht dat je het had gepland.
Mijn werk. Zzp’er zijn. Geen dag hetzelfde. Ik ben flexibel waar het kan, of waar het moet.

Dit weekend ga ik rennen…

Maar neem natuurlijk zondag wel de tijd voor de wedstrijd van Go Ahead Eagles 🦅 tegen de Graafschap #komoptan ⚽️. Kan ik anderen zien rennen 🙂

(Foto gemaakt in mijn kantoor)