Social media trainingen

Cursus social media

Social media, het woord zegt het in feite al, is er om te socializen. Liken, delen en met elkaar in gesprek gaan. Interactie. Niet alleen van mens tot mens, ook van mens tot merk (B2C) of van merk tot merk (B2B). In mijn social media trainingen leer ik jou en je medewerkers in twee uur om zelfstandig aan de slag te gaan. Afhankelijk van het kanaal behandelen we specifieke opties zoals: SSI score, Sales Navigator PRO, adverteren en Stories.

Workshop Facebook marketing

Hoe schrijf je het beste bericht voor Facebook? Welke tone of voice past bij de onderneming? En hoe zit het met adverteren? De workshop Facebook marketing is een interactieve sessie, waarin ik jullie aan de hand neem en we samen aan de slag gaan. We schrijven samen een oefenbericht, voorzien deze van de juiste visuals en bekijken de mogelijkheden om een campagne te starten op Facebook. Hoe kun je de doelgroep bijvoorbeeld targeten, welke mogelijkheden zijn er? Ook de medewerkers komen aan bod, in het kader van personal branding. Zij zijn namelijk ambassadeurs van jouw bedrijf. Een workshop Facebook marketing duurt twee uur. Kosten zijn afhankelijk van het aantal trainees.

Social media training: LinkedIn

Mijn LinkedIn training is geen standaard cursus van een dagdeel, die voornamelijk is gebaseerd op ‘zenden’. We gaan samen aan de slag voor interactie met de medewerkers als centraal middelpunt. Hoe kun je hen meer betrekken bij je bedrijfsactiviteiten? Een doe-training van twee uur om het maximale uit je profiel te halen voor zowel de beginnende, als de gevorderde LinkedIn-gebruiker. Ook hier zijn de prijzen afhankelijk van het aantal deelnemers.

Zet Instagram in voor je merk

Zien en gezien worden, dat is waar het om draait op Instagram. Een kanaal dat zich perfect leent voor ondernemers in food & fashion en voor bedrijven die een jonge doelgroep (15 – 35 jaar) willen bereiken. Maar hoe laat je Instagram werken voor jouw merk? In deze inspiratiesessie maak je in twee uur kennis met de vele mogelijkheden van posts, Stories, hashtags en alle andere features die Instagram te bieden heeft. Een interactieve training, waarin we samen aan de slag gaan zodat jullie na afloop een goede houvast hebben. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.