Hou jij van je klanten?💛

Het is Valentijnsdag, de dag van de geliefden, etc.

Misschien een mooie commerciële dag, maar misschien een dag om toch even bij liefde stil te staan.

Ok, ik ‘gooi’ hem er maar even in:

Hou jij van je klanten?

Hele dagen ben je met mensen aan het werk, en ik hoop voor je dat het hele leuke mensen zijn, want dan zijn de dagen toch een stukje fijner.

Linda Vaneker vraagt zich op Valentijnsdag af of jij van je klanten houdt.


Regelmatig zie je foto’s van mij en mijn relaties of van mensen die ik begeleid. Ik vind het belangrijk dat zij zichtbaar zijn, samen met hen vorm ik mijn bedrijf. We maken plezier, overleggen en komen tot heldere afspraken. Elke dag weer. Stel ik eerlijke vragen en maken we onzekerheden of privé zaken bespreekbaar, gewoon omdat het mag of noodzakelijk is om een stapje verder te kunnen.
Onlangs nog kwam Tineke van de Vliert heel snel aan een baan via mijn netwerk, gewoon doordat we open en eerlijk met elkaar hebben gesproken over zakelijk én privé.
Zo kom je erachter wat iemand nodig heeft om verder te komen. Ik kan mensen vertellen wat ze moeten doen of hoe ze dit moeten doen, maar wat als ze dit niet doen? Waarom is dat dan?
En dan is het goed wanneer je relatie goed is.