Was het alleen maar rozengeur 🌹 en maneschijn 🌔 Linda?

Nee!

Ik heb ‘een soort van gesolliciteerd’ voor een grote opdracht en ik ben het niet geworden. Op zich vind ik dit natuurlijk jammer, maar niet meer dan dat. Maar wat ik wel bijzonder vind is dat de opdracht is vergeven aan een man die niets aan online vaardigheden op zijn LinkedIn profiel heeft staan, sterker nog, deze man zit op procesniveau. En dat vind ik wel raar, of laat ik zeggen bijzonder.

Mijn zusje Karin en ik, samen op mijn kantoor.

Grote opdracht

Hoe blij kun je zijn wanneer een grote opdracht wordt verlengd op basis van toegevoegde waarde? Nou heel blij kan ik je melden. Het is wel 12 uur in de week!

Zo hielp ik mijn zusje Karin met de bouw en invulling van een gave website —> 29 juli live, richtte ik online processen in, liet ik content herschrijven, scoorde ik nog twee gave opdrachten, pufte ik onder een parasol 😊 en werden er afspraken verschoven.

Google analytics

Ook deed ik nog iets met Google Analytics en maakte ik filmpjes, die trouwens drie keer beter worden bekeken dan een bericht met een foto.

Was ik aanwezig bij de Dag van de Bouw, was ik bij de goed verzorgde HRM-middag van JPR advocaten en ging ik aansluitend ‘op chique’ 💅🏼naar de Haringparty van het Nieuw Deventer Circuit.

We maken ons op voor een mooie zomer