Wat doet L!N?

WAT DOET L!N?

Coaching | Strategie | Inspireert | Marketing | Personal Branding | Social Media | Content kalender | Hands-on | Daadkracht | Doen | Trainingen |

Ik help het midden-en kleinbedrijf om online goed zichtbaar te worden, te zijn en te blijven. Vrijblijvende afspraak? 06-52352339.

Wat je vaak ziet bij bedrijven in het midden- en kleinbedrijf is dat er meestal niet iemand direct verantwoordelijk is voor de (online) marketing. En dat dit eigenlijk behoorlijk veel werk is om hier een goede invulling aan te geven.
Niet alleen het af en toe maken van de teksten en visuals, {overigens geheel in de huisstijl en cultuur van mijn opdrachtgever}, maar zorgen voor een continue stroom aan berichten. Dit heeft echt impact op een bedrijf, dit vergt aanpassing en discipline.

Wat kan L!N dan betekenen?

– analyseren klantbehoefte
– trainen medewerkers
– opstellen van een contentkalender
– doorlichten van LinkedIn, Facebook en Instagram
– doornemen website en het onderhoud hiervan
– najagen van content
– visuals {in de huisstijl} voor de online kanalen maken
– zorgen dat dit netjes wordt geplaatst
– visuals binnen de website op maat maken
– zorgen dat de website continue wordt vernieuwd.
– doorspreken statistieken
– klanten ontzorgen door pro actief te zijn
– en alle zaken die ‘gewoon’ voorbij komen.

Naast dat ik allerlei online- en offline marketing zaken regel voor bedrijven, kan ik er ook voor zorgen dat de marketing binnen je organisatie wel gaat lopen. Ik werk samen met een team van mensen die ik kan invliegen wanneer ik dat wil en samen kunnen we heel veel. Ik werk veelal wekelijks een aantal uren intern bij de klant om zo feeling te houden. Veelal werk ik wel alleen voor de bedrijven die ik bedien, maar soms zijn er meer skills nodig.

Wat wil jij? Waar moet je bedrijf naar toe? Hoe komen we daar… zonder al te veel moeilijke poespas. Gewoon korte lijnen en afspraak is afspraak.

Wat kost het?
Dat is natuurlijk voor iedere klant verschillend. Ik werk met abonnementen en ik werk op basis van uren.

Wil jij meer succes met je bedrijf op Social Media? Neem nu actie en bel voor een afspraak: 06.52352339.