Wat doet L!N?

WAT DOET L!N?

Coaching | Strategie | Inspireert | Marketing | Personal Branding | Social Media | Content kalender | Hands-on | Daadkracht | Doen | Trainingen |

Ik help het midden-en kleinbedrijf om online goed zichtbaar te worden, te zijn en te blijven. Vrijblijvende afspraak? 06-52352339.

Veel bedrijven die zelf geen eigen marketingafdeling hebben blijven vaak achter op online media. Dit kan zijn: de website wordt niet onderhouden; niet of slecht aanwezig op LinkedIn, Facebook en Instagram; er worden geen nieuwsbrieven verzonden, et cetera.
Dit is echt een gemiste kans en ik help je hierbij. Ik zorg ervoor dat dit wel gebeurt binnen je bedrijf. Samen kijken we welke doelen je bedrijf wil realiseren en hoe we dit on- en offline kunnen bereiken. Ook kijken we naar de personal branding van alle medewerkers en kunnen we de LinkedIn inspiratiesessies inzetten.

Benieuwd? Maak een vrijblijvende afspraak – 06.52352339.

Wat doe ik voor mijn klanten?
personal branding – content kalenders opzetten – content maken – trainingen – achter de broek aanzitten – zorgen dat deadlines wel worden gehaald – analyseren. 
Ik werk veelal wekelijks een aantal uren intern bij de klant om zo feeling te houden.

Naast dat ik allerlei online- en offline marketing zaken regel voor bedrijven, kan ik er ook voor zorgen dat de marketing binnen je organisatie wel gaat lopen. Ik werk samen met een team van mensen die ik kan invliegen wanneer ik dat wil en samen kunnen we heel veel. Ik werk veelal wekelijks een aantal uren intern bij de klant om zo feeling te houden. Veelal werk ik wel alleen voor de bedrijven die ik bedien, maar soms zijn er meer skills nodig.

Wat wil jij? Waar moet je bedrijf naar toe? Hoe komen we daar… zonder al te veel moeilijke poespas. Gewoon korte lijnen en afspraak is afspraak.

Wat kost het?
Dat is natuurlijk voor iedere klant verschillend. Ik werk met abonnementen en ik werk op basis van uurtje factuurtje.

Wil jij meer succes met je bedrijf op Social Media? Neem nu actie en bel voor een afspraak: 06.52352339.