Wat is toch dat onderbuikgevoel?😉

Deze week heb ik een afspraak met een lead afgeblazen nog voordat ik de beste man/vrouw had ontmoet. Waarom dan eigenlijk? Ik had deze man/vrouw alleen aan de telefoon gehad en kon de naam van zijn bedrijf etc. niet goed horen. Hij beloofde mij deze te appen en ik heb er nog een paar keer om gevraagd. De informatie kwam niet. Kijk en daar hou ik niet van, ik wil me goed kunnen voorbereiden en mijn onderbuikgevoel zei dat dit niet goed kwam. Dus. Heb jij dat ook wel eens gedaan?

Daarnaast heb ik een paar relaties uitgenodigd 🍝 om mee te gaan naar De Smaak van Deventer tijdens de businessavond.

Nodigde ik mijn vrouwelijke relaties 🌺uit voor het evenement van het MKB Deventer op 18 november a.s. bij Boode in Bathmen.

Vergat ik mijn laptop mee 😬te nemen toen ik werkte bij mijn klant Bouw 21 B.V. in Doetinchem. #hoehandig

Coachte ik Wessel & Roxy weer een stukje verder de online propositie van OnlineGastheer en werkte ik heerlijk bij klanten op kantoor en had ik nog een lastig gesprek.

En als klap op de vuurpijl belde er nog een ‘hotshot’ en daar heb ik binnenkort een afspraak mee 🙂 🙃