We zijn begonnen

WE ZIJN BEGONNEN….
2020 begint met een dikke vette krul!

Een vernieuwde samenwerking met Reflex Online, waarin ik de komende tijd verantwoordelijk ben voor de social media marketing én voor alle (SEO)content. Het complete plaatje.✅

Een mooie combi, waarmee ik echt het maximale uit de website en de social kanalen van Reflex kan halen.
Wat scoort SEO- en social-wise? Hoe kunnen we verdiepen? En wat zien we hiervan terug in de statistieken? Ik kan niet wachten om te beginnen…en dat doe ik ook niet, de eerste blogs en posts zijn alweer ingepland.

Terwijl ik tussen Kerst en Oud&Nieuw lekker doorwerkte, rende ik samen met Margot ook nog wat tijdens de Brink-tot-Brink loop en lunchte 🥗ik zakelijk met Lody. Gewoon omdat de afwisseling zo fijn is. Het nieuwe jaar gaf ik gelijk een training voor gevordenen over de online media kanalen….

Hoe ben jij begonnen?