Website

Website laten bouwen

Een goede website is het perfecte uithangbord voor je bedrijf, maar een website laten bouwen is vaak een kostbare en tijdrovende klus. Bij L!N Online Marketing pak ik dit anders aan: eenvoudig, snel en betaalbaar! Van een basisthema in WordPress, tot een volledig geoptimaliseerde maatwerk website in een eigen ontwerp. Ik werk van scratch till sketch en van content till care.

Waarom een website laten bouwen?

Een website laten bouwen is een essentieel onderdeel van je bedrijfsplan. Zonder website geen online presence en zonder online presence geen online sales! Op de site laat je zien wie je bent, welke producten en diensten je aanbiedt en hoe mensen je kunnen bereiken. Veel ondernemers halen met online verkopen meer dan de helft van hun winst binnen. Nu ‘living online’ actueler is dan ooit, is het zeker de moeite waard om een (nieuwe) bedrijfswebsite te realiseren!

L!n websites-laten-bouwen

Een professionele WordPress website laten maken

Een basisthema, een eigen ontwerp met maatwerkmogelijkheden, de juiste SEO, een blog, kennisbank, landingspagina’s: de mogelijkheden zijn eindeloos!  Een website laten maken door L!N? Dan kies je voor WordPress: een toegankelijk en gebruiksvriendelijk content management system (CMS), waar ik je graag meer over leer. En mijn diensten stoppen niet bij de oplevering. Ik kan je ook adviseren en begeleiden bij de websiteoptimalisatie: SEO, bloggen, landingspagina’s of een content hub bijvoorbeeld.

De kosten van een nieuwe website

De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van jouw ´wereldwijde wensen´. Je kunt je voorstellen dat in een maatwerk site meer tijd en werk gaat zitten, dan in een simpele basis website! De kosten voor de optimalisatie bestaan uit twee onderdelen: eenmalige kosten en maandelijks terugkerende kosten. Eenmalige kosten gelden voor de optimalisatie die vóór de oplevering plaatsvindt, maandelijkse kosten voor een blog of andere terugkerende content waarmee de website beter zichtbaar wordt op Google. Beiden zijn optioneel. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte!

Waarom een website laten bouwen door L!N?

Een nieuwe website laten bouwen door L!N Online Marketing betekent dat ik je compleet ontzorg op online gebied, maar dat jij nog steeds zelf de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt, ik draag de verantwoordelijkheid van het project. Geen doorlooptijd van zes maanden, maar binnen enkele weken live. Eenvoudig en snel! En kies je voor fullservice? Dan kan ik je ook helpen met social media management en andere online content.