Where business meets pleasure

(of andersom)

De hele week stond stampvol met afspraken en niet alleen voor online zaken. Zo hielp ik een bedrijf om een WordPress website goed in te richten met beeld en tekst, reed ik naar het achterland om online en specifieke Linkedin zaken te regelen, gaf ik nog een paar LinkedIn inspiratiesessies in de Gasfabriek, bemoeide ik me met verpakkingen en signing en liep ik met het mooie weer door de Uiterwaarden (achter mijn kantoor).

Zoals je leest vlogen de werkzaamheden alle kanten op.

Zaken doen is gewoon hartstikke leuk!

We topten de week af met de Deventer Leuke Vrouwen Borrelclub, jaja deze bestaat echt. Eens in de maand komen we samen om het vooral niet over onze bedrijven te hebben, maar om te relaxen in een van de vele horecagelegenheden die Deventer rijk is. Ongeacht wie er zijn, het is een fijn ‘cluppie’.
En daarna op uitnodiging door naar Go Ahead Eagles. (yes 2-0).

Ook zaterdag was het ‘iets’ met business en pleasure, met een hapje, een drankje en heb ik ook weer hele leuke (zakelijke) mensen ontmoet, dit keer bij Zus in Deventer.