Wie ben ik

WIE BEN IK?

Ik ben Linda Vaneker-Pannekoek en woon in Epse vlakbij Deventer.

HEB IK NOG HOBBY’S?

Jazeker wel. Ik heb flink wat jaren (#42) getennist. Nu ben ik niet meer actief op een tennisbaan, wel in een fitnessruimte.
Ook kook ik graag en dan met name: Italiaans.  Mijn passie voor Italiaans eten  is gebundeld in twee kookboekjes Pastarecepten -die in 30 minuten op tafel kunnen staan- en heb ik een kookprogramma gehad op televisie.
Ik ben dol op Italiaans eten omdat deze mediterrane keuken mij goed ligt. Ik wil graag zien wat ik eet, zonder al te veel poespas.
Koken en eten en de vele recepten waren de start voor: PastaSite.nl. Een site die ik in 1998 heb gebouwd, ontworpen en onderhouden. Op enig moment heb ik de site, de facebookpagina en alles wat er bij hoorde verkocht. Het werd tijd voor nieuwe dingen.

gamba's aan een spies.

Ik ben dol op puur koken, hier heerlijke gamba’s aan een spies.

‘Oude liefde roest niet’. Sinds een paar jaar heb ik op Facebook een eigen restaurant pagina en een heerlijke eetgroep waar leden hun recepten kunnen delen, genaamd Spaghettisoep 

DEZE WEBSITE

L!N onlinemarketing
Met mijn online media expertise en het bouwen van websites is deze site ook door mij ontwikkeld, gebouwd, en zijn de templates aangepast.  Ook heb ik alle foto’s zelf geschoten en aangepast voor deze site.
Sommige foto’s zijn ook te  zien op mijn instagramaccount.
Dat account geeft mijn leven goed weer: sporten, werken, vrienden, uitgaan, koken, natuur, et cetera.

ONLINE VINDBAAR?

JA, natuurlijk ben ik online op diverse kanalen te vinden:

linkedin.com/in/lindavaneker
linonlinemarketing.nl
instagram.com/lindavaneker
facebook.com/linonlinemarketing