Wie kent jou of wie ken jij?

Een tijdje terug maakte ik een vlogje over een gesprek dat ik had in Culemborg. Dit heeft geresulteerd in een mooie opdracht bij Reflex Online.
Maar hoezo heb ik een klant in Culemborg, hoever is dat van Deventer? Ongeveer… zo’n 5 kwartier verderop.  Nou het komt zo.

Anita van Tol  van Reflex Online en Ruurd Jellema van SCEX

Bij Reflex Online zochten ze een online marketingdameofheer en toevallig wist een van de medewerkers wel ‘iemand’.
Die iemand was ik en deze medewerkster is Anita van Tol. Met haar sta ik ook op de foto. Anita is accountmanager bij Reflex Online voor het product Reflex Appointment.
Anita wist wat ik deed, ik doe namelijk van alles met online marketing. Zij wist dit omdat ik online zichtbaar ben doordat ik regelmatig berichten post, maar ook omdat ik veelal met mijn gezicht op de foto sta. 
Ik vind dit belangrijk, want ik bén mijn eigen bedrijf. 

Wie kent jou of wie ken jij? That’s the question..

Maar niet alleen Anita, ook Ruurd Jellema van SCEX wist wat ik deed en appte mij voor een gave onlinemarketingfunctie bij zijn eigen bedrijf. En ja, ook hier een hele mooie opdracht in Nijmegen.
En ook via Lody Willemsen kreeg ik een mooie opdracht bij Bouw21 in Doetinchem.

Het is dus best belangrijk #understatement dat je laat zien wat je doet, hoe je dat doet en wie je bent. Want zoals ik eerder zei, je opdrachten komen niet maar zo aanwaaien. 
Als je wilt dat ik je dat zetje geef, be my guest !