Zakendoen moet wel leuk blijven 💄

Heb jij een goede balans tussen zakelijk en privé? Voel jij je wel eens schuldig wanneer je bij de kapper zit in plaats van….

De balans tussen zakendoen en een feestje

Ik kan je het antwoord over mijn balans eigenlijk niet geven, omdat ik veelal ook van zakendoen een feestje probeer te maken. Niet altijd natuurlijk, het is ook een hele serieuze bezigheid.

Maar werken moet leuk zijn en het liefst heel leuk zijn.

Kennis delen

Zo maak ik af en toe een afspraak met iemand die ik zakelijk niet (goed) ken, bijvoorbeeld met Martine Witteveen om eens kennis te maken. Haar naam hoor ik de laatste tijd veel binnen mijn netwerk en ik was benieuwd wie zij is. Dit gold ook voor Maaike Holtkamp van Bink inspireert. Een goed gesprek volgde en hoe mooi is het om te zien wat voor een prachtig bedrijf zei leidt in Deventer, met nationale klanten. 

Samen werken aan marketing

Ook sprak ik met Mariska Jansen van Indito. Zij vroeg mij om gewoon eens te sparren, omdat ze niet wist of ze op de goede online weg zat. Goed van haar hè? Sparren doe je samen, want ook ik wil graag feedback. En ik leer heel graag van anderen. Ik heb geen concurrenten, ik werk graag met iedereen samen. Samen is veel leuk en veel beter.

… Oh ja Sanne van der Laan en ik speelden elkaar deze week ook nog leads door. Hoe leuk is dat!

En ik had vorig weekend echt coole moves bij de Boogie Nights Halloween Deventer in het Burgerweeshuis. Even lekker uitgaan met een vriendin, lekker een discotheek in 💃

Mijn sportmaatje Edwin is onherkenbaar en doodeng!

Social media management

Verder was ik bij Marjo van Zoest van Van Overbeek de Meyer Advocaten. Hier gaan we binnenkort heel gericht met Social Media bezig, maar eerst moeten de randvoorwaarden allemaal kloppen. Samen maken we hiervoor een plan waar zij goed mee kan werken binnen dit bedrijf. En deed ik nog veeeeel meer.

De juiste mix in zakendoen

Zo blijft zakendoen leuk voor mij, door een goede afwisseling binnen de werkweek te creëren. Ja ik weet ook hoe het is om werkweken van 60 uur of meer te draaien en nee ik doe het niet meer. Dat ‘ ongezellige zwarte gat’ ligt op de loer…. iets met raufgängers 🙂