fbpx
Linda Vaneker kano Deventer

De businessclub

Vorige week was ik bij de Businessclub Industria en kregen we een kanopolo clinic. Ja zo’n kano is gammel en het vergt uiterste precisie om erin én eruit te komen.

Tuurlijk moest we ook onderste boven om te leren hoe we onder water uit deze kano konden klimmen. Het weer was mooi en het water gelukkig best warm. 
Lekker roeien, knoeien met water, ballen gooien, hotseknotsebotsen met de kano’s en heel veel lachen. Gelukkig ben ik sportief aangelegd.

😁 als een kind zo blij

Twijfel

Ik heb een behoorlijke tijd getwijfeld of een businessclub wel iets is voor mij kan zijn. Ik heb kantoor in de Gasfabriek en velen met mij. Je kent niet iedereen, ook hier zit natuurlijk potentieel. Je weet het niet. Maar ik ben benieuwd naar de mensen die er werken. Dus ja, ik ben lid van een businessclub. Corona gooit natuurlijk wel wat roet in het eten met bedrijfsbezoeken etc., maar uiteindelijk komt het goed.

Deze week was ik op uitnodiging van Gerdy bij het Prinsheerlijk ontbijt in de Lebuïnuskerk. Dit ging uit van het Nieuw Deventer Circuit. Het was geweldig en het is zo fijn dat dit allemaal weer door kan gaan.

📷 Marije Alma