fbpx

Blog

Wat mij bezig houdt

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees meer
Linda Vaneker aan de IJssel in Deventer

Fascinerend

Ik hou van water, vuur, maan en zon. Bij deze elementen laad ik op, valt de spanning weg en een serene stilte valt over mij heen. Fascinerend.

Lees meer
Esther de Monnink tijdens haar inauguratie

Inauguratie

Het marketingteam van de Swarte Ruijter was aanwezig bij de inauguratie van Esther de Mönnink. Zij is nu SVH meestergastvrouw.

Lees meer
Linda Vaneker is jarig

Back to normal, of?

In mijn vorige bericht zat ik te ‘klagen’ over dat het erg stil was op de Whatsapp. Inmiddels is het ‘werkgeweld’ is weer volledig hersteld.

Lees meer
linda vaneker vakantie vieren

Lekker vakantie vieren?

Terwijl bijna heel Nederland inmiddels vakantie viert of bijna vakantie viert in de nogal buitenaardse zinderende hitte van Europa, werk ik lekker door.

Lees meer
Linda Vaneker wordt bloeddonor

Ik word bloeddonor

Enige tijd geleden zag ik een campagne om bloeddonor te worden en ik dacht: ‘Ja, ik ga het weer doen’. Dus ik ging naar Sanquin.

Lees meer
Linda Vaneker op de blote voetjes

Op de blote voetjes

Heerlijk even grounden op mijn blote voetjes. Het weer is natuurlijk prachtig en het blijft ook nog wel even zo. Ik word er blij en fit van.

Lees meer
Bambi kwam even live aanlopen

Bambi live

Bambi kwam live aan lopen terwijl ik aan het werk was. Echt te schattig. Daarom wilde ik vanuit huis werken, precies hierom.

Lees meer
Linda vaneker in pisa

HTML en hacken

Kraak kraak piep piep. Hóe langzaam en hóe duur ook was de modemverbinding. Welkom bij HTML en het hacken rond het jaar 2000.

Lees meer
Linda Vaneker is 25 jaar ondernemer

25 jaar ondernemer

Ik was aan het rekenen en ineens bedacht ik me dat ik dit jaar 25 jaar ondernemer ben! Poe, dat is een beste tijd al zeg ik het zelf.

Lees meer

Museum EICAS

Deze week is Linda Vaneker bij het museum EICAS geweest in Deventer en luisterde naar het verhaal van directeur Koos Hoogland.

Lees meer