Samenwerking met Peeves

Waar ken ik het toch van.

PEEVES is de bestelapplicatie waarmee je direct iets goeds doet voor je eigen omgeving. Bestel je een lekkere pizza of sushi via PEEVES bij een restaurant in de buurt, dan kun je iets  uit je eigen voorraadkast mee terug geven voor de Voedselbank. De bezorger is er toch al en jouw bijdrage is meer dan welkom. Je geeft bijvoorbeeld afwasmiddel of pasta mee terug. Bezorgservice met een gouden randje, dus.

Ik help dit prachtige nieuwe concept met al haar online activiteiten, maar eigenlijk met alle marketing en sales activiteiten. Er zit ontzettend veel potentie in Peeves. Op dit moment draaien we een pilot in Deventer en gaan we het uitrollen naar de provincie Zeeland en Friesland, en….. Wil jij hiervan meer weten of direct een heerlijke maaltijd bestellen?

website | Facebook | Instagram | informatie

 

 

 

 

L!N spreekt voor ZZP’ers op 30/9

Zaterdag 30 september a.s. mag ik weer een presentatie verzorgen over Social Media. Dit keer tijdens een ZZP-evenement in ons eigen dorp.
Het evenement is er op gericht dat ook het goed is om te weten welke bedrijven er in je buurt actief zijn, zodat je hier mogelijk ook zaken mee kunt gaan doen.


Ben jij ondernemer en woon of werk je in Epse/Joppe, kom ook!
Via Facebook:
https://www.facebook.com/events/117691788894733
Dorpsraad Epse/Joppe

L!N is blij

L!N is blij, heel blij.

We hebben een nieuw logo, website, uitstraling, mailadres, Facebook-pagina-naam etc. etc.

Maar waarom eigenlijk?

Nou eigenlijk omdat ik LINDAV gewoon een hele lelijke naam vond, altijd al. Ik had deze naam bedacht voor mijn holding, maar gebruikte deze naam gewoon. voor al mijn activiteiten. Dat was helemaal niet de bedoeling.

Nu houdt het op, al mijn online activiteiten hangen nu onder L!N online marketing, lekker fris en vrouwelijk. Je zou het bijna gezellig kunnen noemen. L!N dat ben ik, Linda Vaneker-Pannekoek