fbpx

Over mij

Linda Vaneker-Pannekoek 

Over mij

Aangenaam

Linda Deventer Tenniskampioenschappen finale

Mijn naam is Linda Vaneker-Pannekoek en heb een kantoor in de Gasfabriek in Deventer. Kook en eet graag Italiaans, hou van uitgaan en ben sportief (tennis/fitness). Ik ben opgewekt en lach graag. Communiceer helder, vindt gesprekken lastig waarin mensen alleen maar over zichzelf praten en geen vragen stellen. Ik vind het fijn om mensen te helpen, maar ben geen pleaser.
En ik drink mijn koffie graag met een beetje melk, hou niet van snoepen en neem elke dag 6 boterhammen mee naar kantoor.

Actief op Social Media

Natuurlijk ben ik zelf ook actief op de social media kanalen, Facebook (pagina’s en groepen en nog een), Instagram, en op LinkedIn en een groep. Ik vind het gewoon leuk om te fotograferen en hier verhalen bij te schrijven. En ik startte in de coronaperiode twee groepen op. Een op LinkedIn en een op Facebook om getroffen ZZP’ers bij elkaar te brengen om zodoende toch weer handel te genereren. Dit was een mooi succes met livesessies en alles.

Online marketeer

Sinds 7 jaar ben ik fulltime online marketeer. Ik heb me hierin gespecialiseerd omdat ik zag dat veel mensen niet weten hoe ze zich online moeten presenteren. Ik begon op de techniek, maar dat weten de meeste mensen nu wel. Nu gaat het met name om een online strategie.

Want hoe blijven mensen/bedrijven online actief, wat past bij hen en wat past vooral niet? Ik luister en stel vragen over hun doelen en de mogelijkheden. Vraag eerlijkheid en heldere samenwerking. Ik ben van mening dat je alleen dan tot de beste resultaten kunt komen.

Websites

In 1998 begon ik als zelfstandige met het bouwen en designen van websites voor het midden- en kleinbedrijf. Destijds waren hier nog geen trainingen voor en heb het mezelf aangeleerd. Honderden websites en designs heb ik destijds gemaakt en onderhouden in HTML, totdat de kant en klare CMS-systemen hun intrede deden en later de templates. Mijn rol veranderde hiermee ook en dan met name in projectleiding.

En dus ben dit jaar al 25 jaar ondernemer!

Tot op heden kan ik websites bouwen, designen en alles wat hierbij hoort, maar nu huur ik hier specialisten voor in. Ik werk al jaren samen met een vaste kring van specialisten en zet deze in daar waar nodig.

Samenwerkingen

Mijn klanten kennen mijn samenwerkingen en weten dat ik het aanspreekpunt ben. Ik voel me verantwoordelijk en ben de projectleider. Zo heeft de klant maar een aanspreekpunt.
Ik heb zelf nooit de behoefte gevoeld om personeel aan te nemen, ik geloof in samenwerkingen met ander zelfstandigen.