fbpx
Hotel Restaurant De Swarte Ruijter in Holten

Michelinster behouden

En natuurlijk ben ik ook heel trots en blij voor mijn relatie de Swarte Ruijter in Holten dat zij hun Michelinster hebben behouden.

Michelinster

Het was afgelopen maandag 30 mei weer  een belangrijke dag voor de gastronomie in Nederland want de Michelinsterren voor 2022 werden weer uitgereikt. 

Spannend… 

In het DeLaMar Theater waren ook Esther en Erik de Mönnink (eigenaren van de Swarte Ruijter) aanwezig.
Wie krijgt er een eerste en wie een tweede Michelinster? En hoeveel restaurants met drie sterren hebben we nu in Nederland?

Oorsprong Michelinsterren Nederland

Ieder jaar worden de sterren voor beste restaurants uitgereikt door Michelin. De organisatie begon in 1926 met de Michelinsterren om aan te geven of je bij een restaurant een uitstekende keuken had (één Michelinster), het restaurant een omweg waard was (twee Michelinsterren) of zelfs een reis waard was (drie Michelinsterren).

Pas enkele decennia later – in 1957 – kreeg Nederland zijn eerste Michelinrestaurant. Het duurde daarna wederom decennia totdat de hoogste onderscheiding van drie Michelinsterren in Nederland werd uitgereikt. Restaurant Parkheuvel was indertijd de eerste in Nederland met drie sterren.

Mijn werkzaamheden

Voor Hotel Restaurant De Swarte Ruijter verzorg ik alle online marketing zaken. Denk hierbij aan:

  • samen bepalen wat we gaan plaatsen
  • teksten maken
  • beelden erbij zoeken
  • website aanpassingen
  • blogs schrijven en plaatsen
  • overleg
  • evt. problemen oplossen
  • webcare, etc.

 

Esther en Erik, van harte gefeliciteerd!

ps: de felicitaties stromen online binnen, volg jij ze al op LinkedIn?