fbpx
Deventer online marketing bureau voor het midden- en kleinbedrijf

Online marketing voor het midden- en kleinbedrijf

L!N online marketing is een marketing bureau in Deventer dat vele jaren ervaring heeft in het midden- en kleinbedrijf.
Deze wordt gerund door Linda Vaneker-Pannekoek. Daar waar zij vroeger websites bouwde in dit segment, heeft zij zich de laatste jaren toegelegd op de online marketing voor deze bedrijven.

Online marketing is niet een kwestie van af en toe een berichtje plaatsen. Het gaat veel verder en wij helpen je hier op een eenvoudige manier bij. Wij gebruiken geen moeilijke woorden, en zijn praktisch. Wij helpen jou om je bedrijf goed zichtbaar te krijgen én te houden.

Er zijn verschillende manieren waarop kleine bedrijven online marketing kunnen toepassen om hun zichtbaarheid te vergroten en hun klantenkring uit te breiden. 

Enkele voorbeelden zijn:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO): door de website van het bedrijf te optimaliseren voor zoekmachines, kan het makkelijker gevonden worden door potentiële klanten die zoeken naar producten of diensten die het bedrijf aanbiedt.

Sociale media: door een aanwezigheid op sociale media kan een bedrijf in contact komen met potentiële klanten en bestaande klanten op een informele manier.

E-mailmarketing: door e-mails te sturen naar een lijst met leads of klanten, kan een bedrijf gerichte aanbiedingen doen en hen op de hoogte houden van nieuwe producten of diensten.

Adverteren: Door te adverteren op zoekmachines, sociale media of andere websites, kan een bedrijf gericht adverteren aan mensen die geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten.

Contentmarketing: door waardevolle inhoud te creëren en te delen zoals blogposts, infographics, video’s, e-boeken, enz., kan een bedrijf zich positioneren als een expert in zijn branche en aantrekkelijker worden voor potentiële klanten.

Waarom is online marketing belangrijk?

Groter bereik: Online marketing stelt bedrijven in staat om hun doelgroep te bereiken waar ze ook zijn, ongeacht locatie of tijd. Dit betekent dat bedrijven kunnen groeien en zich kunnen uitbreiden naar nieuwe markten.

Meer gericht: Online marketing biedt de mogelijkheid om gericht te adverteren aan specifieke doelgroepen, wat de kans vergroot dat de boodschap aankomt bij mensen die geïnteresseerd zijn in de producten of diensten van het bedrijf.

Meetbare resultaten: Met online marketing is het makkelijk om te meten welke campagnes succesvol zijn en welke niet, waardoor bedrijven beter in staat zijn om hun strategieën en budgetten aan te passen.

Kosteneffectief: Online marketing is vaak goedkoper dan traditionele marketingmethoden en geeft bedrijven meer waar voor hun geld. Bovendien kunnen bedrijven snel schakelen en hun strategieën aanpassen wanneer ze niet werken.

Bouwt vertrouwen en autoriteit: Door inhoud van hoge kwaliteit te creëren en te delen, kunnen bedrijven zich positioneren als experts in hun branche en het vertrouwen en de autoriteit van hun merk versterken.

Kortom, online marketing is belangrijk omdat het bedrijven in staat stelt om gericht, kosteneffectief en meetbaar te adverteren en hun bereik te vergroten, wat leidt tot meer groei en succes.

Schrik hier niet van, samen bepalen we wat jouw bedrijf nodig heeft om online goed zichtbaar te worden én te blijven.

Bel of mail me gewoon eens voor een vrijblijvende afspraak.
www.linonlinemarketing.nl | info@linonlinemarketing.nl

Mijn naam is Linda Vaneker en ben eigenaar van L!N, het online marketingbureau uit Deventer. Mijn kantoor is gevestigd in de Gasfabriek.

 

Lees hier nog meer over mij.