fbpx
Hoera een nieuwe website

Nieuwe uitstraling

LIN online marketing heeft een nieuwe uitstraling en een prachtige nieuwe website. Een website die aansluit bij de huidige technieken en is weer helemaal SEO-proof. Google zal er blij mee zijn.

Aanbod

Het aanbod is aangepast en we geven je zo een prima overzicht van het aanbod op gebied van online marketing, content marketing, SEO en over het bouwen van websites.

LIN heeft ook een echte online community op Facebook waar zij ondernemers gratis en praktisch helpt om goed zichtbaar te worden en te blijven. Vele leden maken er inmiddels gebruik van.

Over mij

En geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Wie ben ik, wat doe ik en wat heb gedaan. Want sinds 1998 ben ik ondernemer. Eerst bouwde ik websites, designde deze en onderhield ik alles voor meer dan 100 klanten. Dat waren andere tijden….

Blogs

en alle blogs die ik schrijf vind je hier nu ook in terug. Vaak doe ik ‘storytelling’, vertel ik over wat ik meemaak tijdens mijn werkzaamheden. Het is soms grappig, direct, eerlijk en verdrietig. 

Uitbesteed

Deze website heb ik trouwens niet zelf gebouwd, ik heb het uitbesteed. Ik deed dit expres, want ik kon voor mezelf niet ‘verzinnen’ welke uitstraling bij mij hoort. Een designer/webbouwer waar ik mee samenwerk heeft dit perfect voor mij uitgewerkt en ik ben er heel blij mee.

Inmiddels zijn de eerste SEO-aanvragen binnen…

PS: ik daag je uit!

Mocht je een vautje vinden of mis je nog iets? Laat het vooral weten