fbpx
Linda-Vaneker-aanbieding-in-je-online-mik

Gelijk een aanbieding in je online mik

Een aanbieding in je online mik, direct nadat je bent geconnect. Brrr ik heb er zo’n hekel aan.
Regelmatig krijg ik connectieverzoeken op LinkedIn van mensen die ik ken of niet ken. Ik kijk dan altijd even naar het profiel of ik wil connecten. Dat bedoel ik niet arrogant, maar soms zitten er buitenlandse profielen bij waar ik echt niks mee kan.

Persoonlijke berichten

Veelal zitten er persoonlijke berichten bij deze DM’s en dat is natuurlijk helemaal top. Ik reageer erop en we ‘praten’ even. Vaak is het ook een heel vaag berichtje, alleen om maar in contact te komen. Het is erg doorzichtig en direct weet ik waar het naartoe gaat. Mijn voelsprieten staan uit en mijn allergieknop gaat aan.

Heel vaak vergelijk in de online wereld met de offline wereld en dat is helemaal niet raar.

Offline wereld

Ook in de offline wereld maak je toch even kennis, praat je even, en bepaal je of je een klik hebt of niet. Heel simpel. Mensen moeten je eerst leren kennen, dan vertrouwen en uiteindelijk…. dat duurt even willen ze misschien iets van je kopen. Maar heb respect en doe dit netjes, ook online.

LinkedIn DM

En vorige week gebeurde dit ook, ik kreeg een DM in mijn LinkedIn, helemaal prima, maar….. ik heb nog niet geconnect of ik kreeg een aanbieding in mijn online mik. Ik hou daar gewoon niet van. Hij had nog geen bericht van mij geliked, ik kende hem niet eens, toonde geen echte interesse. En dit gebeurt de laatste tijd heel regelmatig. Mensen kap hier toch mee. 

Niet zeuren

Herken je dit en wat vind jij hiervan? Of hoe reageer jij hier dan op?
Of moet ik gewoon niet zeuren, kan ook hè?

Zijn wij al geconnect op LinkedIn? Feel free en schrijf er dan ook gelijk een leuk berichtje bij. #vindikleuk

En wie is Linda eigenlijk? Je leest het hier.