fbpx
Linda Vaneker bij chateau Splo in Espelo

Het schrijven van goede content

Om goede content te schrijven sta ik hier bij een echt Chateau, in Nederland, in Espelo. Chateau Splo.

Michelinster

Sinds een aantal maanden werk ik ook voor de Swarte Ruijter (klantcase) in Holten. Een prachtig restaurant met een Michelinster. Je kunt hier niet alleen fantastisch eten, maar ook vergaderen en slapen, in alle rust van de Sallandse Heuvelrug.

Ik ben echt trots en blij op deze samenwerking. Samen met de eigenaren Erik en Esther de Mönnink en een team van specialisten zorgen we voor de perfecte online uitstraling. Maken we hiervoor content en realiseerden we een website en zodanig dat alles keurig in lijn is met de kwaliteit die zij willen uitstralen. Daarom hebben we regelmatig contact via mail, telefoon, live en houden interviews die we uitwerken. Zijn er een op eentjes, ook met het team, alles voor een perfecte samenwerking.

Goede content

Je moet de klant niet alleen begrijpen, maar ook voelen wat er nodig is voor deze online uitstraling. We houden elkaar scherp en de communicatielijntjes zijn kort.

Online is allemaal prachtig, maar het gaat ook om het ‘echte’ contact. Samenwerking is alles.

Zoals gezegd stond ik bij een echt chateau. Afgelopen zomer werd hier een echte Wijngaardlunch georganiseerd door de Swarte Ruijter en Chateau Splo. Voor de tijd ben ik ernaar toe gegaan om te begrijpen wat er ging gebeuren, zodat de content hier goed op aan kon sluiten.
Het was een echt succes en zelfs het weer was goed 😀

Over deze laatste samenwerking ben ik nu een blog aan het schrijven, nadat ik Esther hier vanmorgen over heb geïnterviewd.

 

Klantcase Swarte Ruijter
Maak ons online goed zichtbaar op een manier die past bij ons bedrijf, bij ons en onze uitstraling.
Voor Facebook, Instagram verzorgen we alle content en fotografie.
Er is een nieuwe website gerealiseerd met SEO optimalisatie en vullen deze continue aan met nieuwe blogberichten. Daarvoor neem ik interviews af of krijg ik informatie aangeleverd