fbpx
joris-bijleveld-uit-deventer

Joris is geweldig, meet him!

Joris Bijleveld is geweldig, meet him!

Een paar dagen geleden kreeg ik een verzoek of Joris mijn foto’s mocht gebruiken voor commerciële doeleinden.

Joris Bijleveld

Joris Bijleveld was vroeger mijn boven buurman toen we allemaal nog in de Deventer binnenstad woonden. Hij speelde vorige jaar een uurtje saxofoon in onze tuin in Epse samen met zijn vriend de JBL, voor mijn man, mij en voor onze schoonfamilie en het was prachtig en gezellig. Hij is muzikant, al jaaaaaren en speelt voor wie het maar horen wil, en voor wie hem boekt. Bijvoorbeeld op het Welle terras, waar wij hem vorig jaar ook spotte met een JBL en hem overnight uitnodigde.

Wij waren zogezegd met onze schoonfamilie en er werd serieus ook op gedanst. Een begin van een fantastische lunch die de rest van de middag kon duren. Het weer was prachtig en alle omstandigheden ook meer dan dikke prima op orde.

Ik hou van foto’s maken

Ik zei tuurlijk Joris, ik vind het een eer wanneer jij mijn foto’s wilt gebruiken. Ook prima wanneer je de video’s gebruikt zonder de gezichten van mijn schoonfamilie. Ik hou van foto’s maken. Iedereen in mijn naaste omgeving weet dat ik foto’s maak van de omgeving, van vrienden, familie, van hen, van jou, van alles. Gewoon omdat ik soms de schoonheid ‘zie’ die jij niet van jezelf ziet of, gewoon omdat mooi of omdat ik het mooi vindt.

Ach kijk, ons filmpje van mijn vriendin en mij deze zomer vind je hier op mijn Insta-account

Geen geld

En nee ik vraag hier geen geld voor, daarvoor maak ik geen foto’s. Ik maak foto’s omdat ik iets unieks zie of ‘gewoon’ iets moois.

Hij bedankte mij, want hij wilde deze foto voor commerciële doeleinden gebruiken. Hij bedankte mij met een prachtig cadeau waar ik heel blij mee ben. Het hoeft niet, maar hij deed het wel. Zo lief van Joris.

Joris, hou deze man in de gaten. Je kunt hem boeken op:
www.sfeerheren.nl
Zijn eigen geluidsfragmenten van Mr. Jorby kun je hier ook beluisteren.

Hij stopte er nog wel een stapeltje promokaartjes bij, maar ik ben nog al online-nig en daarom zijn website.

Ik gun Joris nog veel meer boekingen gewoon met mijn mooie foto van hem 🙂

Mijn naam is Linda Vaneker en ben eigenaar van L!N, het online marketingbureau uit Deventer. Mijn kantoor is gevestigd in de Gasfabriek.

 

Lees hier nog meer over mij.