fbpx

Museum EICAS

Op bezoek bij museum EICAS in Deventer.

Businessclub Industria

Afgelopen dinsdag waren we op bezoek bij het nieuwe museum Eicas aan de Nieuwe Markt in Deventer. We is in dit geval de Businessclub Industria van De Gasfabriek. Dit keer heb ik ons uitje georganiseerd en het was erg goed geslaagd. Niet dat er al wat te zien was in het gebouw, maar toch was het indrukwekkend.

Koos Hoogland had een idee

De bevlogen directeur Koos Hoogland nam ons mee in zijn prachtige verhaal van een idee naar een serieuze realisatie. Nu ga ik natuurlijk niet zijn hele verhaal lopen herhalen, maar bijzonder is het wel. Hij had een idee en kwam ‘spontaan’ Meindert Pesman en Gabi Bosch tegen van 1618 Vastgoed. en die wisten dat er een prachtig pand te koop kwam….. en zo werd en verder gedroomd en gesproken en gerealiseerd.

Tekst loopt onder visual door

Verbouwing

De verbouwing is al een tijdje bezig van het voormalig Alexander Hegius. Ikzelf ken het nog als de MEAO en ja ik heb hier les gehad. Veel gespijbeld ook, ik vond het er vreselijk.
Het pand is echt prachtig geworden, enorm verbouwd, vertimmerd en gevanallest. Echt je weet niet wat je ziet.  Binnenkort is de verhuizing, want tijdelijk zijn ze geopend in de Polstraat in Deventer.

Verhuizing

Zoals gezegd is het museum is bijna klaar en ze kunnen nog wel wat handjes gebruiken tijdens de zogenaamde ‘witte weken’. Dan mag je helpen schilderen etc. Ik kan niet schilderen, verven ook niet trouwens.

Volgende week heb ik er wel een gesprek, maar niet over schilderen #mijnietbellen.

Van idee naar realisatie; ik als ‘doener’ hou er van!

Kan ik jou of jouw bedrijf helpen met je online marketing? Bel of mail me.