fbpx
lippenstift

Online zichtbaarheid

Hoe is het met jouw online zichtbaarheid eigenlijk?

Heb jij een eigen bedrijf en wil je daarmee netjes online zichtbaar zijn of wil je zelf beter online zichtbaar zijn? Je online berichten zijn een visitekaartje van je bedrijf.

Meer verkopen?

Wanneer jij nette berichten plaatst op LinkedIn, Facebook en of Instagram is de kans groter dat je potentiële klanten je zien. Je producten en of diensten zien die je wilt verkopen.

Heel af en toe wat plaatsen heeft tegenwoordig geen zin meer, het gaat om regelmaat. Zeker in de coronatijd moest je alles wel online plaatsen, want je mocht de winkels niet meer in etc. Massaal werden filmpjes van producten geplaatst om toch de klanten te laten zien wat er werd verkocht.

Mooie uitstraling

En wanneer je je berichten plaatst is het een ‘must’ dat dit netjes voor elkaar is. Mooie foto’s of mooie plaatjes die je zelf hebt gemaakt. Want pluk niet maar zo wat van het internet, want de kans dat je in je nekvel wordt gegrepen is groot. Op veel foto’s zitten eigendomsrechten, ik schreef er al eerder over.

–> En al eerder schreef ik hierover een blog voor de detailhandel.

Online zichtbaarheid

Maar weet je ook dat ik een eigen (gratis) community heb op Facebook? Hier leer ik mensen gratis om beter online zichtbaar te worden en dit doe ik door middel van trainingen: hoe maak je mooie plaatjes, hoe schrijf je goede teksten én hoe kom je überhaupt aan inspiratie? Het heet Online Daadkracht.

Wel zo handig allemaal.
Lees er hier alles over.

Ben jij er aan toe?

Ben jij er aan toe om mooi online zichtbaar te zijn? Neem jij jezelf en je bedrijf serieus genoeg? Sluit je dan ook aan, want we doen dit samen met anderen. Het is een veilige omgeving waar je ‘fouten’ mag maken, in welke vorm dan ook.

Ach fouten, wat zijn fouten..

Zie ik jou ook bij de online Facebook community  Online Daadkracht?

Het is een initiatief van L!N online marketing, het online marketing bureau in Deventer.