fbpx
Lind Vaneker bij de jachthaven in Deventer

Uit met vriendinnen

Deze foto maakte een vriendin afgelopen vrijdag van me. We waren uit, de hort op. Nou dat kun je ook wel zien, lekker uitgelaten en gek doen.

Uitgaan

Ik hou van uitgaan met vrienden en vriendinnen, ik hou van lunchen in een gezellig restaurant, lekker overdag, goed bijpraten met heerlijk eten eventueel een mooi glas wijn. We hebben zo onze vaste adresjes in Deventer. Ik weet het; niet altijd even goed, maar ja…. Je weet wat je krijgt en je weet wat je dan hebt.

Aandacht

Ik vind het heel bijzonder wanneer ze mijn naam hebben onthouden. Eerlijk? Ik wordt er serieus blij van. Niet dat het moet, maar het is een soort van extra. Ik onthoud hun namen ook, althans ik doe er wel mijn best voor. Aandacht is belangrijk, aandacht is heel fijn. Dat ze ook nog weten wat je lekker vindt of wat just niet, welke allergiĆ«n je hebt. Het maakt de sfeer losjes en ontspannen, het geeft echt iets extra’s.

Sofie-mijn-zwaan-in-deventer

Zakelijke aandacht

Ach tuurlijk, het is hetzelfde. Je klanten willen ook aandacht, net zoals jij. Dus geef ik ze de aandacht. Besteed ik ‘prive’ aandacht aan ze en vraag hoe het echt met ze is. Ik ben niet zo goed in oppervlakkigheid eigenlijk, daar ben ik zelf ook wat te direct voor.

Soms krijg je een algemeen antwoord en soms krijg je een ‘echt’ antwoord. Een antwoorden zoals je het hoopte in alle vertrouwen. Zakelijke aandacht gaat verder dan het alleen over zaken te hebben.

Ik heb serieus interesse in mijn klanten, in mijn vrienden en vriendinnen en zal altijd in vertrouwen met hen omgaan.

Dit maakt ‘zaken doen’ voor mij pas af. Zaken doe je met mensen, niet met bedrijven of processen.

Jachthaven in Deventer

Die foto van mij is trouwens gemaakt in de Jachthaven in Deventer. 

Elke eerste vrijdag van de maand borrelen wij met een hele mooie vrouwenborrelclub de maand tegemoet. Zo blij dat ik hierbij ‘hoor’. 

Geniet nog even van de zomer en van het niet zakelijk zaken doen. Cheers.