fbpx
Swarte Ruijter in Holten

Werken is hier vakantie

Werken bij De Swarte Ruijter voelt als vakantie.

Vanochtend was ik al vroeg op de Holterberg. Eens in de zoveel tijd spreken Esther en ik af om onze social media af te stemmen. Het is altijd fijn om hier te zijn, dan voelt werk als vakantie.

 

Contentkalender

We gebruiken een zogenaamde contentkalender zodat alle facetten van dit hotel/restaurant worden belicht. Wist je dat de bijenkasten weer zijn geplaatst? De honing die je proeft bij de Swarte Ruijter komt van de eigen bijen, leuk he?

Omgeving

Maar ook van de omgeving, want hier gebeurt natuurlijk ook heel veel op deze Sallandsche Heuvelrug. Binnenkort staat de heide weer in bloei, deze wordt ook wel de paarse loper genoemd. Het is een prachtig gezicht.

Het merendeel van de gasten komt niet alleen eten in het restaurant, maar blijft ook slapen en genieten van de omgeving.

entree van de Swarte Ruijter in Holten
Swarte Ruijter in Holten
Swarte Ruijter in Holten

Zakelijk

En natuurlijk, ook niet onbelangrijk, het zakelijke deel. Zeer regelmatig boeken bedrijven hier de ruimte boven om te vergaderen in alle rust en mooiheid en daarna te lunchen of te dineren in het restaurant. Nu veel beter wordt het niet volgens mij..

Nou en hier mag ik voor werken, an bof ik toch maar mooi he?

Heb jij hier al eens gelogeerd en of gegeten?

De Swarte Ruijter #holten #restaurant #hotel #michelinster
Dit prachtige bedrijf is actief op FacebookInstagram én LinkedIn.
www.swarteruijter.nl

Mag ik jouw bedrijf ook helpen? Neem vrijblijvend contact met me op.