fbpx
Kirsten de Roo en Linda Vaneker

Kirsten de Roo in Deventer

Zij was in Deventer en ik was erbij.

Kirsten de Roo gaf vanmiddag een masterclass in De Gasfabriek in Deventer. Ik heb boeiend geluisterd naar haar visie op hoe je als bedrijf verder kunt groeien met de juiste mensen op de juiste plaats.

Kirsten de Roo zelf:

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je bedrijf. Tegelijkertijd is het een gigantische uitdaging voor veel werkgevers om de juiste mensen te vinden en te binden.

Dat vraagt veel tijd en aandacht. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt waar dat allemaal niet vanzelf gaat.

****

Medewerkers

Niet dat ik medewerkers heb, ik wil of durf dat niet. Nog nooit gewild of gedurfd, trouwens. Ik werk graag samen met andere ZZP’ers, gewoon omdat dit beter bij mij past.

It’s all about communicatie en je toezeggingen/afspraken nakomen en een klein beetje meer natuurlijk, maar toch.

Maar Lin, waarom was jij erbij dan?
Nou, ik ben online marketeer en dit houdt in dat ik mensen (personal branding) of bedrijven online mooi en beter zichtbaar maak. Want wanneer jij je online goed presenteert, zullen potentiële werknemers ook eerder voor je bedrijf kiezen. Iets met een totaalplaatje.
Easy as that.

Analogie

En ik trok voor mezelf ook een analogie naar samenwerking met mijn klanten en mijn vriendschappen. En soms ben ik ook een [externe] medewerker van een bedrijf omdat ik er onderdeel van ben. Of omdat dat ik het gewoon interessant vindt.

Zeer de moeite waard!

Masterclass Kirsten de Roo
Kirsten-de-roo-in-Deventer