fbpx
Linda Vaneker Haringparty

Alleen naar de Haringparty

Alleen naar de Haringparty

…… toch was ik niet eenzaam.

Alleen

En ik ging toch, alleen. Alleen naar de Haringparty in het ‘IJsselhotel’ in Deventer. Er komen altijd veel vrienden en bekenden van mij, dus heel alleen zou ik niet zijn.. Ik zou met anderen gaan, maar het liep anders.

Netwerken

Ik ben niet goed in netwerken, ben niet goed in de wat grotere gezelschappen. Ik raak een soort van kwijt. Natuurlijk kan ik gesprekken voeren, en leuke gesprekken voeren. Kan ik over mijn handel praten, maar zou nooit zeggen: ‘je moet bij L!N online marketing zijn’. Ik voel me gek genoeg niet echt op mijn plek. Gewoon omdat ik niet kan netwerken, ik bén geen netwerker. Maar ik ging wel nar de Haringparty.. En niet om mijn handel te verkopen. Maar omdat de Haringparty altijd een fijn evenement is.

Haringparty

En weet je?

Ik heb een hele leuke Haringparty gehad omdat ik leuke mensen tegenkwam. Vrienden, goede bekenden, bekenden en minder bekenden. Ik heb geen haring gegeten, vind dat nogal een dingetje zo’n ding.

Dat het Nieuw Deventer Circuit weer hun uiterste best heeft gedaan om er een prachtig en heerlijk haringfeest van te maken. Stijlvol, chique en vooral gezellig.

Paasbest

De dresscode was iets met ‘a touch of red’. Nou dat kwam goed uit, want rode lippenstift. Liep ik daar gewoon alleen op mijn paasbest op de rode loper met een touch of red en gelukkig staat daar altijd Evert van de Worp.

Dank je wel Evert voor de prachtige foto 💄

Linda Vaneker aan de IJssel in Deventer

Fascinerend

Ik hou van water, vuur, maan en zon. Bij deze elementen laad ik op, valt de spanning weg en een serene stilte valt over mij heen. Fascinerend.

Lees verder »
Esther de Monnink tijdens haar inauguratie

Inauguratie

Het marketingteam van de Swarte Ruijter was aanwezig bij de inauguratie van Esther de Mönnink. Zij is nu SVH meestergastvrouw.

Lees verder »
Linda Vaneker is jarig

Back to normal, of?

In mijn vorige bericht zat ik te ‘klagen’ over dat het erg stil was op de Whatsapp. Inmiddels is het ‘werkgeweld’ is weer volledig hersteld.

Lees verder »