fbpx
Linda Vaneker Haringparty

Alleen naar de Haringparty

Alleen naar de Haringparty

…… toch was ik niet eenzaam.

Alleen

En ik ging toch, alleen. Alleen naar de Haringparty in het ‘IJsselhotel’ in Deventer. Er komen altijd veel vrienden en bekenden van mij, dus heel alleen zou ik niet zijn.. Ik zou met anderen gaan, maar het liep anders.

Netwerken

Ik ben niet goed in netwerken, ben niet goed in de wat grotere gezelschappen. Ik raak een soort van kwijt. Natuurlijk kan ik gesprekken voeren, en leuke gesprekken voeren. Kan ik over mijn handel praten, maar zou nooit zeggen: ‘je moet bij L!N online marketing zijn’. Ik voel me gek genoeg niet echt op mijn plek. Gewoon omdat ik niet kan netwerken, ik bén geen netwerker. Maar ik ging wel nar de Haringparty.. En niet om mijn handel te verkopen. Maar omdat de Haringparty altijd een fijn evenement is.

Haringparty

En weet je?

Ik heb een hele leuke Haringparty gehad omdat ik leuke mensen tegenkwam. Vrienden, goede bekenden, bekenden en minder bekenden. Ik heb geen haring gegeten, vind dat nogal een dingetje zo’n ding.

Dat het Nieuw Deventer Circuit weer hun uiterste best heeft gedaan om er een prachtig en heerlijk haringfeest van te maken. Stijlvol, chique en vooral gezellig.

Paasbest

De dresscode was iets met ‘a touch of red’. Nou dat kwam goed uit, want rode lippenstift. Liep ik daar gewoon alleen op mijn paasbest op de rode loper met een touch of red en gelukkig staat daar altijd Evert van de Worp.

Dank je wel Evert voor de prachtige foto 💄

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »