fbpx
Linda Vaneker werkt ook voor Brasserie het Jachthuis

Caught on camera

Een nieuwe klant met 3 bedrijven, restaurants nog wel..

Ik ben dol op goed beeld, prachtige foto’s voor de content. Ik vind het essentieel. Ikzelf hou helemaal niet van stockfoto’s en zorg ervoor dat ik in 99% van de gevallen zelf goed beeld heb waarmee ik kan en mag werken.

Shootingday

Vandaag was het weer ‘shootingday’. De modellen geregeld en een fotograaf. De regen viel met bakken uit de lucht, een buitensessie werd um niet.

Drie restaurants, ’t Nieuwe Diekhuus in Terwolde, Brasserie ’t Jachthuis en restaurant Berg en Dal in Hoog-Soeren.
Drie prachtige restaurants waar we de marketing naar een hoger niveau gaan tillen.

Waarom?
Nou omdat we het belangrijk vinden dat onze potentiële gasten ook kunnen zien of bijna kunnen ruiken en proeven hoe fijn het hier is.

Nieuwe online huisstijl

‘t Nieuwe Diekhuus hebben we al in een prachtige ‘nieuwe’ online huisstijl gebracht en we merken direct dat het werkt. Heel fijn ook. Dit restaurant is gewoon een van de beste fine dining restaurants in mijn omgeving en ook het best bewaarde geheim van Deventer.

We maken niet alleen content, nee we zorgen ervoor dat ze beter en mooier zichtbaar worden. Niet alleen online, maar ook offline worden er zaken voorbereid.

Niet alles tegelijk

Maar we kunnen niet alles tegelijk, vandaar dat er vandaag weer een shoot is, dit keer bij brasserie ’t Jachthuis. Deze brasserie is onlangs helemaal gerestyled en is heel mooi geworden. Dat laten we binnenkort zien en we zijn heel benieuwd naar de foto’s.

Restaurant Berg en Dal moet hier nog even op wachten, omdat we gewoon niet alles tegelijk willen en kunnen doen. Want kwaliteit boven kwantiteit.

Supervisie

Binnenkort gaat een content marketeer verder met de output, maar wel onder mijn supervisie. Want de kwaliteit moet heel goed blijven. Kijken we naar de statistieken om te bepalen wat goed aanslaat en wat minder, etc. etc.

De shoot is goed voorbereid en loopt goed door, de modellen genieten van heerlijke drankjes en bijpassende gerechten. Ze boffen maar mooi!

Terwijl ik gewoon verder werk stond de fotograaf voor me, ook een foto van jou Linda. Ok ok.

Caught on camera on shooting day!

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »