fbpx
Linda Vaneker op LinkedIn

De kracht van LinkedIn

Een tag was het, gewoon een tag op LinkedIn. Er was iemand die gelijk aan mij dacht op LinkedIn. Twee weken geleden stond er een vacature op LinkedIn voor een contentmarketeer en Martine Witteveen tagde mij.

Reageren of niet?

Ik dacht, zal ik reageren of niet? Ik deed het gewoon ondanks dat ik niet alleen een contentmarketeer ben. En ik ben al oud, qua leeftijd dan. Diezelfde dag hadden we een telefoongesprek én een klik. Ging ik op gesprek en hoorde wat ze precies zochten…. nou dat was vele malen meer dan alleen een contentmarketeer.
Ik gaf aan wat ik deed, doe en graag wil doen.

Stapje voor stapje leer ik

….. inmiddels ben ik begonnen, leef me in, ben mijn draai aan het vinden en stapje voor stapje leer ik het bedrijf en de bedrijven kennen. Echt een prachtige opdracht, waar ik heel erg trots op ben. 

Waar ben ik druk mee dan?

Tsja, waar ben ik druk mee dan? Ik werk een halve week in de week voor Zorgzaam Scheiden.

Zij zijn zo ongeveer marktleider in Nederland op dit gebied. Het hoofdkantoor zit in Twello, waar vanuit ik ook werk en verder zijn er in het land vele franchisenemers die ervoor zorgen dat een scheiding netjes wordt afgewikkeld en niet geheel onbelangrijk: dat ook de stem van de kinderen hierin wordt gehoord.

Blogs en vlogs

Zij maken veel content die gecontroleerd moet worden, zoals blogs en vlogs. Ik begeleid de mensen en zorg ervoor dat ook zij zich comfortabel op LinkedIn gaan bewegen.
Schrijf een marketingplan, want het kan en moet altijd beter. Hoe kunnen we met minder betaald bereik naar meer organisch online bereik? Ach en het is zoveel meer!

Andere tak van sport

Scheiden is een totaal andere tak van sport omdat je altijd in de pijn van anderen zit. Het vergt een andere benadering. Gewoon alles moet wat subtieler en daarom moet ik me inleven, gewoon begrijpen hoe dit hier werkt. Dit heeft tijd nodig.

Even tot zover, dus…..

…..onderschat nooit de kracht van LinkedIn.

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »