fbpx
Oesters bij Restaurant Bouwkunde in Deventer

Een Pinksterweekend met oesters

Een Pinksterweekend met oesters

Het is Pinksteren, de regen klettert op het serredak en veel anders wordt het vanavond niet meer. Ach eerlijk? Ik vind het stiekem wel gezellig, het doet me denken aan kamperen in een tentje. Gezellig samen en de regen spettert op het tentdoek. Je kent het vast wel, in ieder geval wel een keertje van vroeger.

Pinksterweekend

Het Pinksterweekend was een goeie. Ik onthou echt serieus nooit waar Pinksteren voor staat en ik ga het ook nooit onthouden. Het interesseert me ook niet. Wat ik weet is dat we vrij zijn, prima.

Iedereen die mij online volgt weet dat ik veel post op de socials. Ik hou van fotografie, ik vind het ‘zien’ mooi. Ik fotografeer met mijn iPhone, lekker snel en simpel. Draai hierna soms even aan wat radartjes en post de foto’s op Facebook, Insta en LinkedIn en vertel er iets bij. Gewoon wat ik meemaak en verder niet al te moeilijk.

Ik was er online vroeg bij, op alle kanalen heb ik een url met mijn voor- en achternaam, zonder geboortegetallen en andere toestanden. Een clean url. 

Ik vind posten leuk, want wanneer wij niets posten heb jij niets te lezen. Best simpel eigenlijk he? En gaat het altijd ergens over….. mwah, niet altijd. Ach prima, in het dagelijks leven gaat het bij mij ook niet altijd ergens over.

Oh ja een weekend met oesters.

Dat was de titel van het verhaal, ik dwaalde af. Ik maakte deze foto gisteren op 1e Pinksterdag tijdens een heerlijke Lazy Sunday Lunch bij Restaurant Bouwkunde in Deventer. Ik vind oesters betoverend, die vormen, dat rauwe, dat eerlijke, ik moest het vastleggen en voegde nog wat kleurtjes en lichtjes toe. Dus de #nofilter gaat hier niet op.

Een heerlijke lange lunch met een prachtig glas wijn. Heleen Boom die een geweldige sherry bij deze oesters schonk, echt bijzonder (en lekker).

Het Pinksterweekend was een goeie, drukke, heerlijke en vooral gezellige maar ook een lekkere zonnige luie. 

Hoe was de jouwe?

zonsondergang op Zakynthos
Pornstar Martini
Griekse rose op een heerlijk terras opp Zakynthos
de blauwe zee van Zakynthos

Eiland

Het kan maar zo zijn dat we helemaal niets van dit eiland gaan zien, gewoon omdat het hier goed is, prachtig is en het hier genoeg is. Omdat we geen zin hebben in geregel, drukte en gedoe.

Ik ben in het nu, en wat een luxe is dit.

Weet je wat het is met het nu? Dat is nu, dat is niet strakkies, dat was niet, het is. En het is prachtig!