fbpx
Linda Vaneker aan het Welleterras

Een zomerse zomer

Terwijl ik dit typ, zit ik buiten, tsja wanneer niet deze zomerse zomer. Vrijwel alle dagen hebben we een zomerse zomer. Hoe fijn!

Zomer

Ik hou van licht, van zon en luieren met een boekje. Dat je ‘s ochtends je bed uit komt en de zon schijnt je al tegemoet. Serieus blijer kun je mij niet maken.

De zon is belangrijk voor een mens, iets met vitamine D. Dat eigenlijk iedereen vrolijker is, je merkt het aan alles.

Vakantie vliegen

Dit jaar zijn wij twee keer een week op vakantie geweest. Een keertje in mei en in juni en ik ben er even serieus klaar mee. Vakantie vliegen is de hel. Vanaf Schiphol en Eindhoven zijn we gevlogen en daar krijg ik stress van, want veel te veel mensen staan te trappelen en chagrijnig te zijn in mijn aura. Dat moet ik gewoon niet te vaak hebben, ik trek het simpel weg niet en dus ben ik er voorlopig even klaar met dat vakantie-gedoe.

Zomerse zomer

Nu hebben wij, en velen met mij het geluk dat het in Nederland ook mooi weer is, dat we een zomerse zomer hebben. Want heel veel mensen vieren vakantie in eigen land en groot gelijk hebben ze. Nederland is prachtig met al zijn natuur, festiviteiten, stadjes, terrasjes, resto’s en noem maar op.

ijssel bij deventer
linda vaneker in de zomer bij de ijssel in deventer
welleterras-de-tobbe-aan-de-ijssel-in-deventer

Mooie luchten

In Deventer heb je het heerlijke Welleterras aan de IJssel. Altijd plaats, altijd aan het water en je hoeft nooit te wachten op je drankje.

Hier heb je het mooiste uitzicht dat je je maar kunt voorstellen in Deventer.  Ook alleen kan ik me hier prima vermaken, maar samen met man of vriend(inn)en is het nog leuker. Dat je er gewoon stil mag zijn omdat de omgeving magisch is. Plezierbootjes die voorbij varen, de grote vaart ligt nagenoeg stil want de IJssel is historisch laag op dit moment dat ik dit schrijf. De pijlstok staat niet eens meer in het water…….

De grote foto is gemaakt toen de supermaan een soort van op de Wilhelminabrug in Deventer lag. Werkelijk magisch. Van die momenten dat je niet naar huis wilt, omdat je weet dat deze momenten schaars zijn. 

Genieten kun je overal (behalve in de rij wanneer je op vakantie mag 🙂 )

Ik geniet enorm van die zomerse zomer en die prachtige luchten.