fbpx
online-marketing-bureau-deventer-eigendomsrecht

Eigendomsrecht

Eigendomsrecht. Haar bedrijf bestaat dit jaar 15 jaar en ze liet daarom speciaal een mooie visual maken. Ze plaatste dit ook op haar website, prominent naast haar logo. Het was prachtig in lijn en ze is er trots op. Terecht ook, want het is ook prachtig.

6 gratis foto websites

Eigendomsrecht

Heel vaak plaatsen kleine bedrijven of ZZP’ers een bericht en halen een plaatje van Google. Veelal weten ze niet eens dat er eigendomsrecht op zit. Of weten niet eens dat dit fenomeen bestaat. Het is best link om dit zomaar te doen, want voordat je het weet heb je een advocaat op je dak. En dit kan flink in de papieren lopen.

Verdienmodel

Tegenwoordig is het gewoon een nieuw verdienmodel, dus pas hiermee op. Maak je eigen plaatjes op een gratis site als Canva. Of ga naar een website waar je gratis foto’s vanaf kunt halen, maar wees je er bewust van. 

Wanneer je maar heel af en toe een bericht plaatst ben je hier minder mee bezig, je bent al druk genoeg met je tekst. Tuurlijk begrijp ik dat, maar hierbij dus. het mag gewoon niet ‘maar zo’.

LinkedIn

Ze plaatst op LinkedIn een mooi bericht met deze speciaal voor haar ontworpen visual. Vertelt over haar 15-jarig bestaan, haar werk en een bijbehorende actie. Er wordt goed op haar bericht gereageerd en vele mensen in haar netwerk zien dit bericht.

Zo ook Henk (naam fictief). Ook zijn bedrijf bestaat dit jaar 15 jaar en hij dacht vast: ‘Hé, dat plaatje past ook bij mij, dus ik gebruik het ook’.

En zo gebruikte Henk dit plaatje en schreef een mooi bijpassend bericht. 

007

Niet lang hierna scroll ik door mijn LinkedIn feed en direct pik ik het plaatje op. Ik denk ‘hé, dit plaatje ken ik’ en maak een printscreen en stuur deze naar mijn klant.
Ze pakte het rustig op en kende deze persoon. Ze heeft met hem contact gezocht en in alle pais en vree is het opgelost. Gelukkig maar, want het kan ook heeeeeeel anders aflopen.

Mijn online marketing bureau in Deventer let hier op. Wijst haar klanten hierop en zonodig traint zij deze. Want het is altijd fijn om zelf unieke beelden/visuals te maken. En eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk.


Gratis fotowebsites:
pixabay | pexels | unsplash | freeimages| freepik | picjumbo