fbpx
Linda Vaneker aan de IJssel in Deventer

Fascinerend

De lichtjes, de stiltes, het water, de maan, fascinerend.

Elementen

Ik hou van water, vuur, maan en zon. Bij deze elementen laad ik op, valt de spanning weg en een serene stilte valt over mij heen.

Op deze foto is het volle maan en ik ben aan de IJssel, mijn favoriete plek. Even nam ik de tijd om te kijken, te denken, te voelen en te horen. Man maakte intussen deze foto.

Grounding

Lekker met je handen werken in de keuken of in de tuin. Ik ben niet bang voor spinnen, ik pak ze met mijn handen. Ik ‘praat’ met vogels, egels en muizenbeestjes. Zo hou ik er ook enorm van om op blote voeten te lopen. Door het gras, over stenen, grind, houtsnippers, modder, het maakt mij niet uit. Aarden of grounding heet dat geloof ik.

Misschien ben ik wel een moderne heks of in ieder geval een zonnekind.

Prikkels

Het is fijn om even los te zijn van alle dagelijkse prikkels en drukte. Het helpt mij om me weer op te laden voor alle dagelijkse prikkels en drukte.

Linda Vaneker aan de IJssel in Deventer

Fascinerend

Ik hou van water, vuur, maan en zon. Bij deze elementen laad ik op, valt de spanning weg en een serene stilte valt over mij heen. Fascinerend.

Lees verder »
Esther de Monnink tijdens haar inauguratie

Inauguratie

Het marketingteam van de Swarte Ruijter was aanwezig bij de inauguratie van Esther de Mönnink. Zij is nu SVH meestergastvrouw.

Lees verder »
Linda Vaneker is jarig

Back to normal, of?

In mijn vorige bericht zat ik te ‘klagen’ over dat het erg stil was op de Whatsapp. Inmiddels is het ‘werkgeweld’ is weer volledig hersteld.

Lees verder »