fbpx
Hart van Nederland bij Restaurant 't Nieuwe Diekhuus in Deventer

Hart van Nederland

Ondertussen in Hart van Nederland

Terwijl Nederland zijn eerste wedstrijd speelt in het EK, ben ik ‘gewoon’ aan het werk. Waarom zou je denken?

TV opnames

Hart van Nederland kwam TV opnames maken voor haar programma van vanavond (zondag 16 juni) bij een van mijn opdrachtgevers ‘t Nieuwe Diekhuus in Deventer.

Zij lopen op dit moment behoorlijk omzet mis omdat de borden op de Wilhelminabrug en op de Worp in Deventer aangeven dat het restaurant niet bereikbaar is omdat de Bandijk is afgesloten.

Dit geweldige restaurant is gewoon geopend.

De Stentor

De Stentor wijdde er al een behoorlijk artikel aan en Hart van Nederland belde. Vanmiddag kwamen ze. Samen met anderen mocht ik ook nog iets vertellen waarom wij hier zo graag eten.
Wij genoten van een werkelijk heerlijk 4-gangen diner en ik maakte filmpjes en foto’s voor de socials enzo.

Nederlands elftal

Deze ben ik nu aan het uitwerken. Ik zit achter mijn laptop en naast mij een iPad met de wedstrijd. Heerlijk zo. Verderop hoor ik man behoorlijk meeleven met het Nederlands elftal, want er waren kansen, zo begreep ik.

Vanavond om 22.30 uur zend Hart van Nederland deze opnames uit en ik hoop echt van harte dat de gemeente de borden aanpast. Een dezer dagen volgen er weer gesprekken.

Nederland, kom op dan!

Linda Vaneker en Rachel Rothengatter

Mijn kantoorbuuf

Linda Vaneker traint veel met haar kantoorbuuf Rachel Rothengatter. Gewoon lekker krachttraining in de Gym op de Gasfabriek in Deventer.

Lees verder »