fbpx
Linda Vaneker zien en gezien worden Deventer Dorien Tarmastin

Het hoge Noorden

Zo was ik vorige week een kleine 1,5 uur verderop in het hoge Noorden om een gesprek aan te gaan, gewoon live aan een tafel. Ik vind dat zoveel fijner dan al dat gezoom en geteams. Eerlijk, ik ben er ook buitengewoon slecht in. En ja, L!N heeft er weer een nieuwe prachtige klant bij, JBS Yachting (klantcase) in St. Nicolaasga. Super fijn. Het is al druk en het wordt nog drukker. Dit bedrijf heeft al een mooie nieuwe website en nu willen ze het online ook netjes voor elkaar hebben. Ik begrijp het wel, het is toch ook een visitekaartje. Zij hebben hun vakgebied, ik de mijne.

Foto

Wij, Dorien en ik zagen elkaar. Ik hou van dit soort foto’s, waar je twee keer naar moet kijken om te zien wat je daadwerkelijk ziet. Dorien en ik, we moesten er erg om lachen, het gebeurde spontaan.

Alles in lijn

Na de herfstvakantie gaan we beginnen om alle online kanalen eerst in lijn te brengen met de uitstraling van de website voordat we überhaupt een bericht gaan plaatsen. En zo was ik afgelopen zaterdag op uitnodiging bij de kraker Go Ahead Eagles tegen Heracles Almelo. Wát een wedstrijd en wat een spektakel, ik heb genoten! Hard werken is fijn, maar zo’n evenementje op zijn tijd ook 🙂 En nu weer aan het werk.


Klantcase JBS Yachting:
Wij begrijpen dat het heel belangrijk is om online goed zichtbaar te zijn, maar ook dat het er verzorgd uitziet. LIN wil je ons hierbij helpen? Maak ons online goed zichtbaar op een manier die past bij ons bedrijf, bij ons en onze uitstraling. Voor Facebook, Instagram verzorgen we alle content en fotografie. Er is een nieuwe website gerealiseerd met SEO-optimalisatie en vullen deze continue aan met nieuwe blogberichten. Daarvoor neem ik interviews af of krijg ik informatie aangeleverd.
Facebook | LinkedIn | Instagram