fbpx
Linda Vaneker en de Hollandse zomers

Hollandse zomers

Er gaat niets boven een heerlijke Hollandse zomer. Vind ik dan. Een zomer zoals we dit vorig jaar hadden toen de Corona ineens toesloeg. Alle dagen lekker relaxed buiten zijn, buiten werken en je niet druk hoeven maken over het weer. Want dat was gewoon maanden goed.

Zomerweer

Dit jaar is het totaal anders.
Zomerse dagen, fikse buien en dito overstromingen. Je zult maar in Nederland blijven met je vakantie omdat je niet naar het buitenland wilt of kunt.
Nederland is prachtig, maar niet met slecht weer. Je werkt toch ook een hele jaar hard om het fijn te hebben op je vakantie. Mijn vakantie bestaat uit luieren (lezen en muziek luisteren) in de zon en lekker eten, met de stappenteller op 70 gedurende de hele dag.

Ik heb het geluk dat ik overal kan werken wanneer ik maar wil. Dat ik een ‘pluk de dag’ kan doen wanneer het een mooie dag is en het werk het natuurlijk toelaat. Dat ik ook ’s avonds en in het weekend kan werken.
Dat ik het mezelf ook toesta dat ik dit kan en mag.

Troosteloos

Vandaag ook serieus weer zo’n troosteloze dag, maar ik sla me er dapper doorheen door leuke dingen te organiseren. Nee, fietsen op de Holterberg wordt em vandaag niet.

Vandaag maken we er een mooie dag van, hoe dan ook!

Deze foto maakte Ruurd van me 📸